pátek 23. března 2018

Pezinské tehelne certifikáty

Tento pin objevil(a) michal kalous. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. V zásadě se dá říct, že roubenku pro trvalý pobyt nelze postavit.


Další možností je stavba roubenky z lepených suchých trámů, které znáte pod názvem KVH. Chata, Výzdoba Domácnosti.

Saved from drevostavitel. Find this Pin and more on něco by michal kalous. Roubenka z lepených hranolů. Projděte si všechny kroky, které vás při stavbě roubenky čekají. Užitná plocha roubenky je 2metrů čtverečních.


MODERNÍ ROUBENÉ STAVBY. Z MASIVNÍCH LEPENÝCH HRANOLŮ. Technologie výroby roubenek vychází z tradic roubených staveb v České republice.

Můžeme použít i lepený hranol ,který má obrovskou výhodu v tom,že se už . Stavíme sruby z lepených vysušených hranolů nebo z masivu. Moderní roubenka Nový Bor byla vyprojektována a zrealizována naší firmou OK Pyrus s. V součastné době dochází k čím dál většímu využívání lepeného dřeva při výrobě roubenek , a to ve formě KVH hranolů nebo BSH hranolů. V následujících řádcích jsem se proto rozhodl osvětlit rozdíl mezi srubem z masivní smrkové kulatiny a roubenkou z lepených smrkových hranolů.


Naopak lepené hranoly už nesesychají a nepraskají, ale někomu může vadit, že obsahují lepidla. Také cena hranolů je vyšší. Přírodní hranoly se . Realizujeme stavby roubených staveb z lepených hranolů, roubenky z lepených hranolů a dřevostavby z lepených hranolů. Rádi bychom Vám nabídli další typ dřevěné konstrukce v modulové technologii - lepeného konstrukčního hranolu.


Touto technologií vzniká roubená stavba, . Více o stavbě srubů Více o stavbě roubenek Více o lepeném konstrukčním hranolu. Z hlediska materiálu můžeme stavět z masivu, lepených hranolů či rámové. Mam za to, ze stavet srub nebo roubenku z lepenych hranolu bude fakt hodne drahy.


V pripade ramove drevostavby nevidm pro lepene hranoly taky vazny . Srubové stavby tvoří velmi zajímavou alternativu ke klasickým roubenkám. V našem provedení pro tento typ staveb používáme suché lepené vrstvené hranoly v .

Jsme společnost Drevoastavba ING s. V DK-Dremax stavíme roubenky jako nízkoenergetické dřevostavby. Na stavbu používáme buď masivní trámy, nebo lepené BSH hranoly. Budova je roubená dřevostavba z lepených BSH hranolů se zděnou přístavbou.


Střecha sedlová, krov dřevěný . Můžeme vám dodat i roubenku z masívního hranolu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky