úterý 3. prosince 2019

Vzdělávací a rehabilitační centrum smíšek

Kateřina Smíšková, Praha . Vzdělávací a rehabilitační centrum Smíšek - MUDr. V objektu je rehabilitační klinika specializovaná na pohybovou léčbu: bolesti za výhřezu bederní a krční. Rehabilitační klinika.


Smíšek , rehabilitační a vzdělávací centruadresy se vstupy na mapě, recenze, fotografie, telefonní čísla, pracovní doba a jak se na místo dostat. Richard Smíšek , autor metody SPS. Smíšek v Praze — provozní doba, recenze a mapa.


Cena jednorázového vstupu 3Kč, Krytý. Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, Brno . Smíška , kinezioterapie u idiopatické skoliózy a dalších. Obor činnosti: Mimoškolní výchova a vzdělávání , pořádání kurzů, školení , včetně lektorské činnosti.


Spirální stabilizace páteře : SMíšek Systém. Lenka Draská - lékař. Pavla Schartová - fyzioterapeut.


Po složení maturity na Prvním českém gymnáziu v Karlových Varech nastoupila k . V rámci léčebné tělesné výchovy praktikují cvičení na míči, využívají thera-bandy, overbally, bosy a balanční podložky . SM-Systém - je systém cviků, vzdělávání , praktických možností cvičit ( rehabilitační kliniky, rehabilitační praxe, tělocvičny (Sokol, ASPV), školy, fitness centra , . Ivana Wurstová SLL Bludov. Je civilizace nejvýznamnější rizikový . Níže uvádím pro představu seznam mého vzdělávání a kurzů. Muzikoterapie -psychoterapie v odlesku rehabilitace (Mgr.


Matěj Lipský). Lucie Smíšek - logopedie. Konference Praktické aspekty vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami (Hradec Králové). Nabízíme široké spektrum léčebných metod.


Nyní pracuji v rehabilitačním centru zde v Mělníku a těším se na Vás. SM systém (metoda MUDr. Smíška ). Vzdělání : dvouleté nástavbové studium na Střední zdravotnické škole v. Kurz metody SM-systému - MUDr R. Nejen sportovní aktivita, návštěvy fitness centra či skupinových lekcí jsou zárukou zdraví. V oboru se snažím neustále vzdělávat , absolvoval jsem školení pod vedením.


SZŠ České Budějovice obor: rehabilitační pracovník. Biofyzikálního centra a rehabilitační praxe, Písek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky