pátek 6. prosince 2019

Vertikální slunolamy

Vertikální slunolamy

Vertikální slunolam se montuje před okna na fasádu. Lze jej také použít jako optické rozdělení místnosti něbo jako zástěnu. Na rozdíl od horizontálního slunolamu . Představujeme následující produktové řady pro vertikální svislé slunolamy.


Vertikální slunolamy

Tyto slunolamy z horizontálních lamel vám umožní volný výhled ven z oken, protože tento typ slunolamů se nachází nad oknem. Jedná se o vysoce moderní a . Ať už jsou to slunolamy obloukové, slunolamy rohové, slunolamy horizontální či slunolamy vertikální. Horizontální slunolam se montuje nad okna jednotlivě nebo v souvislé délce fasády. Není tedy montován vodorovně s fasádou jako vertikální slunolam , ale je.


Jsou to slunolamy horizontální a slunolamy vertikální. V obou kategoriích můžeme nalézt různé druhy lamel a systémů řešení tak, abychom byli schopni úspěšně . Nosná konstrukce drží celý lamelový systém, který je tvořen . Lamely vertikálního fixního slunolamu jsou šroubovány mezi dva boční hliníkové plechy. Takto vytvořený modul slunolamu se vkládá . Slunolam vertikální pohyblivý montovaný před okna. Systémy slunolamů lze montovat napevno v horizontální nebo vertikální poloze.


Systémy jsou k dostání s fixovanými nebo přizpůsobitelnými lamelami v diskrétním nebo stylovém designu a mohou být použity vertikální i horizontální formou. Lamely slunolamu jsou propojeny táhlem, kterým se ovládá sklon lamel. Hliníkové slunolamy. Jak fungují horizontální slunolamy a jaké jsou jejich výhody?


Optimální úroveň jasu v místnosti. SLUNOLAMY horizontální, vertikální , fixní, pohyblivé 1. Sluneční světlo působí na naši náladu a pracovní výkon každý den. Pevné předsazené slunolamy. Nabízeny jsou různé.


Vertikální slunolamy

Ovšem horizontální i vertikální slunolamy je možné pořídit i natáčecí či naklápěcí. To je zajímavé především u vertikálního slunolamu , protože tím . Lamely lze použít nejen jako vertikální stínění, ale i jako horizontální slunolam. Systém může být umístěn jak horizontálně, tak vertikálně před fasádou. Lamely je možné umístit vertikálně i horizontálně. Lamely a vodítka z extrudovaného hliníku zajišťují lehkost konstrukce a zároveň nabízejí dlouhou životnost.


Pomocí naších posuvných hliníkových slunolamů (velké hliníkové žaluzie), můžete vytvořit na Vaší . Barvení a povrchová úprava je provedena speciálními laky. Lamely usazené do „ hřebenů“ v pěti základních úhlech sklonu lamel pro horizontální i vertikální. Dále je možné rozdělení podle materiálu, z kterého jsou vyrobeny.


Rozlišujeme horizontální, případně vertikální provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky