středa 4. prosince 2019

Turbo šroub do zdiva

Turbošrouby se používají pro rychlé ukotvení do betonu a cihel. Kotevní šrouby, kotvení. Speciální kalené šrouby pro kotvení konstrukčních prvků či okenních rámu do betonu, cihly. Další typu šroubů do zdiva , prodej kotevních . Pro kotvení plastových, dřevěných nebo kovových rámů oken a dveří bez pnutí a přídavné hmoždinky do zdiva , betonu, plných cihel, pórobetonu, tvárnic, . Speciální kotevní šroub vhodný zejména pro přímou montáž plastových, kovových i dřevěných rámů oken do zdiva. Vhodný k upevňování do plných i dutých cihel, betonu, kamene, pórobetonu,.


Po vsazení a vyrovnání rámu se do zdiva vyvrtají otvory ø mm. Délka šroubu je dána šířkou rámu, vzdáleností ke zdivu a hloubkou zašroubování do zdiva. Pro ukotvení plastových, dřevěných nebo kovových rámů oken a dveří bez pnutí a přídavné hmoždinky do zdiva , betonu, plných cihel, pórobetonu, tvárnic, . Turbo šroub se zápustnou hlavou pro montáž oken o délce 1mm. Průměr šoubu: mm. Snadná aplikace do zdiva.


Jsou to v principu samořezné vruty, které se zakousnou do materiálu . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Detailní informace o jednotlivých . Kovové výrobky, Chemické výrobky, Výrobky z nylonu, Izolační hmoždinky, Vrtáky, brusné kotouče, příslušenství. Konstrukce šroubu je navržena pro velmi snadné a rychlé . MRS-H, pozinkovaný s torx drážkou, výrobce Mungo. Okenní šroub je vhodný pro rychlé kotvení okenních a dveřních dřevěných profilů.


Velký výběr Šrouby do betonu a šrouby do zdiva naleznete online na OBI. Zápustná hlava na torx. Je použitelný pro všechny typy stavebních materiálů – plné a děrované cihly, beton, pórobeton. Velikost klíče TORX T30. FBS-SK se zápustnou hlavou.


Otvor vyvrtejte tak hluboký, aby se do něj vešly celá hmoždinka i celý šroub. Případně použijte hloubkový doraz. Při vytahování nechte vrtačku běžet na nízké. Otvor pro šroub nutno předvrtat vrtákem o průměru 5mm.


Vyrobeno z pozinkované oceli. Pouzdro s vnitřním závitem pro kotvení do zdiva (uhlíková ocel).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky