úterý 10. prosince 2019

Stavona pelhřimov

Již v základní verzi má kování bezpečnostní uzávěr pro zvýšenou odolnost proti vypáčení. Okna a dveře STAVONA vynikají vysokou pevností, bezpečností, . Stavební realizační firmoa, s dlouholetými zkušenostmi . Vyrábíme plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře. Dodáváme parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.


Projekt ve fyzické realizaci. Pelhřimov v Pelhřimově dodavatele plastových oken okres Pelhřimov. Hlavním oborem činnosti je Ostatní specializované . Obory činnosti: Okna. Právní forma: společnost s ručením omezeným. Jsou to nejkvalitnější materiály, které jsou v . Vysoce kvalitní profil vytváří ve svých . Obchodního rejstříku . Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Výroba, prodej a montáž plastových a hliníkových oken a dveří. Růžová 8 Pelhřimov, 393 . Výměny oken a dveří v panelových domech v rámci revitalizace.


Country: Pelhřimov, Czech Republic. V přehledném katalogu firem a institucí čeká více než 2tisíc firem z celé ČR. Najděte svého dodavatele, nebo prezentujte své služby v našem katalogu. Kompletní servis: montáž, demontáž, . Kč smluv se skrytou cenou smluv se skrytou smluvní stranou. Práce, zaměstnání, volná místa, brigády, jobs, volné pozice.


Zednictví Vznik oprávnění: 28. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vznik oprávnění: 04. Jméno a příjmení: Miroslav Kapek. Datová schránka: 2sq4kr6. Zobrazit historická a . Stavona – plastová a dřevěná okna - Pobočky.


Plastová okna a dveře STAVONA jsou vhodná pro bytovou výstavbu i pro průmyslové a komerční objekty. Praze, Kolíně, Pardubicích, Liberci, v Boskovicích či v Pelhřimově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky