čtvrtek 5. prosince 2019

Stavitelné nohy

Stavitelné nohy

Použitelné jako stavitelná noha a opěrná patka. Mohou se vyrovnávat nerovnoběžnosti ploch až do úhlu °. Se dvěma upevňovacími otvory v talíři. Eshop s komponenty pro stavbu strojů - Haberkorn. Stavitelná noha Ekonomik D M12x1- PA . Hledáte stavitelné nohy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kovové, plastové a dřevěné nožky k nábytku, pod skříně, komody, koupelnový nábytek, gauče. Délky od 5cm do 25cm.


Stavitelné nohy

Všechny nohy jsou stavitelné , tzn. Nastavitelné nohy pro stroje. Jsou vhodné pro stroje, ochranné konstrukce, regály, stoly a další podobné . K dodání ve variantách nastavitelné nohy , kloubové, celokovovové, . Stavěcí nohy zaručují optimální výškové vyrovnání při vysoké stabilitě. Pogumovaný nábytkový podstavec vhodný jako nohy ke strojům. Stůl kulatý, výškově stavitelné nohy.


Dílenský stůl WL se dřevěnou pracovní deskou - výškově stavitelné nohy , . Parametry (1) Související produkty (17). Warning: Last items in stock! Availability date: 411€ Tax excl. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Montážní podložka pro soklové stavitelné nohy STAHL, plast černý.


Stavitelné nohy

Sháníte nohy k pracovním stolům? U nás si vybere každý! Nabízíme nohy k dílenským stolům pevné, výškově stavitelné , elektronohy, nohy na kolečkách a . Inzerát stůl - různé druhy - stavitelné nohy - v okrese Ostrava-město, cena dohodou, od Budovy a haly s. Popis: v:7 š:12 h:1- 4v: 7 . Ideální k vyrovnání odchylek v nerovnosti podlahy a podkladů. Naše produkty arrow O společnosti . Speciálně konstruované nastavitelné nohy umožňují velmi přesné vyorvnání stroje v oblastech nerovného terénu.


Jsou standardně v mobilních verzích. Modulární podstavce Conteg se používají jako estetický a stabilizační prvek stojanových rozvaděčů. Jedná se o alternativu ke standardně dodávaným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky