středa 11. prosince 2019

Sezamex

Sezamex

VKOLO ŘEMENICE DRÁŽKOVÉ KLIKOVÉ HŘÍDELE. Obkladové panely do interiéru Feeling. Prodám drážkové panely ,které se dají použít nejen do obchodu s textilem. Inzeráty drazkovy panel. Bezplatná inzercia, drazkovy panel predaj a inzercia.


Sezamex

Ponúkam na predaj drážkové panely znacky Medcom béžovej farby 8x. Slat FIX drážkové panely. Ružomberok, Turčianske Teplice, Tvrdošín, - Iná zem, - Jiná země. Po domluvě je ale možno upravit rozměry drážkového panelu nebo dokonce drážkový panel zhotovit na zakázku. Cena: od 52Kč bez DPH.


Novus J 1EC je elektrická sponkovačka bez zpětného úderu pro profesionální čalounické práce. Určitě oceníte elektronickou. Drážkové panely jsou původně určeny k . Sú veľmi obľúbené vďaka ideálnym dispozíciám na vystavovanie tovaru rôznych typov a veľkostí.


Sezamex

Závěsný držák do drážkového panelu. Prodané, odbyté věci prosím. Dále nabízíme drážkové panely bílá MDF, drážky a 10cm - v případě zájmu volejte.


Použité vybavení obchodů bazar. Základna ZDARMA Speciální drážková konstrukce skleníků VeGA je vyrobena z. NABIZÍ 19KS BETONOVÝCH STROPNÍCH PANELU SPIROLI,ROZMĚRY 7X20X25M. Dobrý deň, predám zariadenie do predajne: 1. Zvláštní přednost drážkových panelů spočívá v možnosti libovolného výběru osové. Horizontální panely jsou podobné drážkovým panelům a svým vzhledem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky