úterý 10. prosince 2019

Marocky jil ucinky

Vyniká výbornými čistícími účinky – vždyť marocké ženy ho užívají místo mýdla nebo šampónu. Jako součást pleťové masky šetrně čistí pleť, . Rhassoul je po mnoho staletí oblíbený pro svoje šetrné čistící účinky. Marocké ženy ho považují.


I když to zní možná trochu zvláštně, jíl umí skvěle čistit a odstraňovat všechny další nečistoty. Jeho účinky jsou opravdu velmi široké, využíval se . Skvělé čistící účinky jílu nazývaného také ghassoul nebo mýdlový kámen, jsou známe již mnoho staletí. Sušením na slunci absorbuje blahodárné účinky a svým unikátním složením oxidu . Skvělé a zároveň šetrné čistící účinky marockého jílu znají již mnoho staletí marocké ženy, které rhassoul už od šestého století používají jako přírodní pleťový. Má silné protizánětlivé účinky a je obzvlášť úspěšný v boji s akné a ekzematickou pokožkou.


Pravidelným používáním napomáhá . Odstraňuje toxiny a má uklidňující, detoxikační, revitalizující a vyživující účinky. Připravíte si z něj přírodní . Objevte čistě přírodní péči s jedinečnými účinky pro pokožku i vlasy. Díky obsahu minerálů, jako jsou křemík a hořčík, jíl vyživuje pokožku, stahuje póry a působí . Je vhodný pro všechny typy pleti, ideální je však pro smíšenou až . Vhodný na masky i pro tu nejcitlivější pokožku se sklonem k podráždění. Působí antibakteriálně, čistí a podporuje detoxikaci.


Má na kůži detoxikační účinky , je už po celá staletí součástí marocké očistné procedury Hammam. Ritutál Hammam – očista a výživa. Patří k tradičním marockým.


Zelený jíl si můžete pořídit, pokud chcete pleť vyčistit opravdu do hloubky a chcete. Pojďme se mrknout, jakým způsobem ho používám a jaké má účinky. Můžete z něj umíchat masku na obličej, zábal na celé . Bílý jíl má velmi silné detoxikační účinky , ale zároveň oproti zelené variantě. Tento lávový jíl je přírodní jemně mletý prášek s obsahem . Purity Vision Rhassoul - marocký jíl (2g) Šampon, peeling nebo maska. Pomáhá důkladně, a přitom šetrně vyčistit . Vaši pokožku účinně čistí, zbavuje ji přebytečné mastnoty, . Pro zlepšení účinku můžete přidat čajovou lžičku šípkového, nebo olivového oleje.


Konzistence směsi by měla být tekutá jako normální šampon. Vlasová jílová maska má účinné odmašťující účinky a bojuje proti lupům. Jedná se o marocké , alžírské a tuniské jíly.


Přivezla jsem vám na ukázku kamínek takového jílu v surovém stavu a tady vidíte pak výsledek . Aloe Vera má hydratační, protizánětlivé a antibakteriální účinek , hojí a zklidňuje pokožku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky