středa 11. prosince 2019

Hákový zámek

V této kategorii naleznete hákové zámky , které se používájí pro samonosné nebo pojezdové . Tento zámek hákový je určen k zamykání posuvných vrat, bran a dveří. Zámek je vybaven zamykací vložkou. Proti nadzvednutí a tím. HAZA je hákový zámek s cylindrickou vložkou pro zamykání posuvné brány bez pohonu.


Instalařní krabice hákového zámku , Zn.

Masivní provedení zámku zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hákový zámek na posuvnou bránu mm - Hákový zámek na posuvnou bránu mm. Doporučujeme přiobjednat výškově stavitelný protikus zámku.


Střelka zámku se otevírá nahoru, nikoliv do strany. Použití pro posuvné brány bez motoru. FAB vložku- vhodné pro brány s.

DIN zámek určený pro nejvyšší . Technické informace: Výška: 2mm Pro šířku profilu: max. Dostupnost: není skladem. Součástí zámku je také vodicí trn pro lepší stabilizaci brány. Zámkovou krabici pro tento . Určená pro posuvné brány nesené pro profil max.


Specializujeme se mimo jiné na nářadí značky KNIPEX, provozujeme kamennou prodejnu a e-shopy on-line. Zabýváme se prodejem nářadí, . Komponenty pro výrobu bran. Internetový obchod s komponentami pro posuvné, zavěšené a rotační brány. Dále dodáváme pohony pro vrata a brány, . KP HÁKOVÝ ZÁMEK Zn 25x3x zámek k posuvné bráně.


Kategorie: Pohony vč. V ceně zámku je zahrnuta nutná úprava při výrobě pojezdové brány. Počet ks na skladě: ks. Nábytkový zámek hákový. Vaše cena bez DPH: po přihlášení.


Kapsa je doraz pojezdu pro hákový zámek , určený pro posuvné brány PILEG.

Dojezdová kapsa je vyrobena z oceli a povrchově pozinkována pro ochranu vůči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky