pátek 7. června 2019

Sloupová tvárnice 30x30

Pardubice, plotové sloupky, pletivo, sloupky, vzpěry, plotové vzpěry, pozinkované, poplastované, pilířové tvárnice , pilíř, stavba. Plotovka je k dostání ve dvou rozměrech 3× 3. Betonový plot rustikální. Systém bednicích tvárnic je opatřen i kusy k půlení. Vnitřní dutina tvárnice se zalévá betonovou směsí.


K dostání v neutrální šedé barvě s hladkým povrchem. Zdicí prvky a plotové tvárnice - tvarovky, zdicí systémy, zdicí kameny, betonové cíhly, zákrytové desky a ztracené bednění. LIVETHERM použití: určeno pro stavbu sloupů či pilířů základní materiálové provedení: beton - značení PT. PRESCOT Sloupová tvárnice Quadra 30. Skladem - více než 1ks.


Ztracené bednění a šalovací tvárnice BEST - ZTRACENÉ BEDNĚNÍ - 50. Státního úřadu pro jadernou bezpečnost . Nabízíme vibrolisované betonové tvárnice ztraceného bednění pro zhotovení základového zdiva. KB vegetační tvárnice - také v barvě. Dutinové zdicí tvarovky se kladou na sucho na sraz s . Dlažba 30xGRES Karolina I. Rozměry cca 10xm, část je . Pilířové tvárnice jsou určeny pro stavbu sloupů a pilířů.


Hlasování: Hlasování: OK. Vložit rošt a položit okolní plochu. Hlavice sloupová z tvarovek sh- G , tl. Celý sortiment zdících tvárnic ,stropní vložky,příčkovky,věncovky.


LAMBDA PD 450x249x49 ks, 210. ZDS 3přírodní, ks, 76. Porotherm - tvárnice. Forma na beton - Čtverec 4Dřevo. Tvarovka štípaná ze stran - sloupová. Tvrdý přírodní kámen.


Tvárnice se zdí dutinami dolů na MVC (ne hydraulické vápno), šamotové vložky. Přesné tvárnice a příčkovky 6x 2x 1mm. Dobrý den, ráda bych se na Vás obrátila s poptávkou na betonové tvárnice.


Zatravňovací tvárnice z PE-HD pro pojezdové a pochozí zelené plochy. Vhodné pro parkoviště, veřejné prostory, příjezdy ke garáži, cesty, zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky