pondělí 10. června 2019

Obrtlík mosaz

Obrtlík mosaz

Průmyslové podlahy epoxidové , polyuretanové, ESD stěrky , antistatické stěrky. Epoxidová stěrka do garáže. Najdete benátský štuk, imitace betonu, stěrky do koupelny, na podlahu a mnoho dalšího. Materiály jsou vyráběny přímo v Itálii, ve fabrice, která funguje více než 80 . Lokace: Značková prodejna DIESEL v obchodním centru OLYMPIA Brno. Proto se betonová stěrka používá pro větší horizontální rozdíly.


Obrtlík mosaz

Samonivelační stěrkou se pakvvyrovnávají malé rozdíly do naprosté roviny. Dvousložková bezrouzpouštědlová epoxidová pryskyřice. CHEMA MUR Štuková Stěrka. Umíme imitaci betonu.


Povrchům dáváme duši a dotváříme tím celkový dojem z objektu. Soukromé a reprezentativní prostory dokonale oživí betonová stěrka, kterou je možné přizpůsobit požadavkům koncepce bydlení. Trendem posledních let je aplikace epoxidových a polyuretanových stěrek do interiérů. Přijďte si pro betonovou stěrku do showroomu Němec nebo pro keramickou. Omyvatelná, Otěruvzdorná.


DPMO Olomouc, epoxidový nátěr, 6m2. MicroBond - dekorativní betonová stěrka vyznačující se vysokou přilnavostí k podkladu jako je beton, asfalt, dřevo, kov, atd. Brno - epoxidový nátěr - 4. Lokalita, Jihomoravský kraj. Oprava podlah -vyrovnání, epoxidová stěrka se vsypem barevných písků. Betonová stěrka do kuchyně.


Ráthova pasáž, P- epoxidová stěrka garážových stání Metrostav, P kavárna Rytířská - litá epox. Minimalizuje zatížení pohybového ústrojí (klouby). Pro sportovní povrchy, do jídelen a . Podlahy pro extrémní zátěž – tj. Kritériem výběru by neměla být . Celkový obsah pevných částic, podle testovací metody Deutsche Bauchemie”.


Obrtlík mosaz

Velikost balení kg. Tenkovrstvá, vysoce odolná stěrka na bázi cementu, zušlechtěná epoxidovou pryskyřicí. Dekorativní povrch pro . Chrudim 600mzátěžová epoxy stěrka ,nátěr chips, lak.


Odstranění čar, rozměření, nátěr bezpečnostních čar haly, Brno. Materiál, Vysoce odolná interiérová a fasádní exklusivní dekorativní špachtlovací hmota se sametovým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky