středa 5. června 2019

Obklad kovové zárubně brno

Obklad kovové zárubně neboli OKZ vyrábíme stejným způsobem jako klasické obložkové zárubně do nového stavebního otvoru. Tento typ obložkové zárubně se do . Jsme brněnská firma a realizujeme zakázky pouze v Brně a okolí do vzdálenosti km. Výhody obkladu kovové zárubně : Jednoduché a . Pokud již máte zazděné kovové zárubně , . Obložkové zárubně je možno dodat jako obklad stavebních tvorů, ale také jako obklad stávajících kovových zárubní !

Tam, kde není možné vybourat staré ocelové zárubně, nabízíme obkla který spolu s dveřním křídlem zajistí celistvost. Další možností obkladu ocelové zárubně je tzv. Vystavujeme na veletrhu IBF v Brně.


Vzorkovny v Praze a Brně. Naší přednosti je vysoká kvalita za nízké ceny a široký sortiment. L – vzdálenost od osy kliky k okraji zárubně. L = min mm pro dveře řady STANDARD (klika THEMA ECO, NERO - R (úzká rozeta) SIMPLE)).


Obklad ocelové zárubně se totiž montuje na původní kovovou zárubeň pomocí montážní pěny – z původní zárubně stačí odstranit panty. Pro panelové domy s .

Kovové zárubně – Brno. Vybourání kovové zárubně , připravení otvorů pro instalaci dveří. Panelákové zárubně lze obložit moderními bez bourání.


Prodávají se jako skládačka, kterou zvládne sestavit každý. Ušetří se tím skoro dva tisíce za odbornou . Obklady kovových zárubní jsou dražší než běžné obložkové zárubně, vyšší cena je daní za to, že není třeba bourat, řezat panel, neudělá se . Při obložení kovové zárubně dojde ke zúžení průchodu, takže vždy se. Obložky kovových zárubní jsou stále problém pro většinu výrobců a prodejců. Zárubeň obložková regulovatelná VOSTER - na kovové zárubně TUNEL.


Speciální obložkovou zárubní (v odborné terminologii obkladem ocelové zárubně ) lze. Je vhodný tam, kde nelze bourat stávající kovové. Mezi obložkové zárubně patří i obklad kovové zárubně (OKZ), které se používají pro obložení stávající kovové zárubně, bez její demontáže. Renovační zárubeň, tedy obklad kovové zárubně zcela zakryjí staré a nevzhledné zárubně a usnadní vám rekonstrukci bez bourání a prachu.


Interiérové dveře a zárubně koupit o objednat u OBI. Zárubeň skladem, Nabízíme futro OKZ a drevěné obložkové zárubně interiérových dveří - může. Nabízíme obložkové zárubně, obklad kovové zárubně , a momentálně také velmi. Vám Vaše dotazy rádi zodpovíme osobně na našich prodejnách v Brně. Původní nevzhledné kovové zárubně skryjete pod novým oblekem.


Museli jsme to vymyslet tak, aby se nový systém obkladu zárubní (OKZ).

Obklad představuje osvědčený způsob, jak bez nutnosti bourání a dalších stavebních prací ve velmi krátké době bez problémů zakrýt stávající kovové zárubně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky