úterý 4. června 2019

Gumové dorazy na rampy

Pro nákladové rampy vyrábíme v různých rozměrech dorazy , které slouží pro tlumení nárazu vozů při couvání k. Gumový doraz nákladové rampy. Odstraňují nárazy návěsu. Díky instalaci gumových nárazníků . Výchozí, Kódu, Názvu vzestupně, Názvu sestupně. Doraz k rampě rolnový 103x90mm. Obdélníkové gumové dorazy FLOXO jsou vyráběny z tvrdé EPDM pryže.


Vďaka inštalácii gumových nárazníkov . G” blok DESTA – velký . Návrat zpět seznam náhradních dílů Skladem. Naše cena bez DPH: 2CZK. Información detallada del producto. Nárazníky - doraz nákladních a nákladových ramp Dock Roller 7v2. Memaplex pružia pri doraze návesu do nákladovej rampy a zároveň rolujú pri . Zoradiť podľa od najlacnejšieho od najdrahšieho abecedne Najrýchlejšie u Vás.


Osobní odběr od Kč. Síla nárazu při najíždění k rampě se díky dlouhé dráze pružného dorazu rovnoměrně přenáší do celého rámu. Skládací hliníková rampa slouží k snadnému náj. Porovnat Přidat do oblíbených.


Náhradní gumové dorazy ke všem montážním plotnám Givi MONORACK a WINGRACK. Parametry a specifikace. Balení obsahuje světelnou rampu , ramena pro jízdní kola, gumové dorazy , upevňovací řemínek, návod k použití. Vyrábíme a dodáváme silentbloky, gumové dorazy , dorazy nákladových ramp , gumové desky, podložky pro autoservisní zvedáky, podlahové gumy a elektrody.


Tyto pásy naleznou uplatnění na místech, jako jsou garáže, parkoviště, sklady, obchody, dorazy skladovacích ramp , veřejných budov a přívěsů nákladních . Parkovací doraz gumový cm. Nárazník pro rampu je skvělým bezpečnostním prvkem pro veškeré logistické plochy. Absence stálé nakládací rampy může způsobit značné dodatečné náklady při zpracování zboží v oblasti nakládky. Stav vozidla: Karosářské nedostatky, místní koroze karoserie, oděrky karoserie, chybí gumové dorazy k rampě , opravovaná plachta . Paleta výrobků sahá od běžných těsnění, O-kroužků, dorazů , spojek až po komplikované,.


Možnost uzamčení kol prostřednictvím zamykacích šroubů světelné rampy. Ochrana nástavby: okopové plechy, gumové dorazy. Ostatní prvky: nástupní schůdky, výsuvné, pevné, výsuvné schody, nakládací a nájezaové rampy ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky