pondělí 2. července 2018

Zámek líčkov otevírací doba

Zámek líčkov otevírací doba

Kousek od Žatce se návštěvníkům ve vesnici zvané Líčkov otevírají brány stejnojmenného barokního zámečku. Po první světové válce se majitelem krásného objektu stal umělec Oskar Brázda, jeho ženě byl zámek vrácen v restituci. Otevírací doba : duben - říjen : sobota . Název: ZÁMEK LÍČKOV Adresa: Líčkov 1. Vydejte se odhalit tajemství pěstování chmele a vaření dobrého piva, po návštěvě zámku umístěného nad labyrintem chmelnic.


Zámek líčkov otevírací doba

Chrám chmele a piva je zábavným . Z té doby se dosud zachoval válcová věž. Na severní Moravě nedaleko Loun se k nebi vypíná barokně-rokokový zámek , který svou stávající podobu získal ve druhé polovině 18. Z této doby je zachována válcová věž s cimbuřím, která vystupuje z fasády k hlavní bráně. Zámek je čtyřkřídlá dvoupatrová budova okolo malého nádvoří. Máš fotku tohoto místa?


Není tu akce, kterou Barokní zámek Líčkov pořádá? V zámek byl přestaven starší hrad v 16. Strašně moc let jsem se toužila podívat na zámek Líčkov a vidět obrazovou. O víkendech, kdy byla jen návštěvní doba zámku, tam žádná . Zámek Líčkov je dominantou stejnojmenné malebné vesničky,.


Zámek líčkov otevírací doba

Na vrcholové planině jsou znát pozůstatky hradiště z doby halštatské, . Historie zámku První věrohodná zpráva o Líčkově . Publikace pojednává o životě. Výlet na zámek Líčkov. Hrad Kadaň – otevírací doba : PO–PÁ 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky