pondělí 2. července 2018

Masívne lepené dosky

Masívne lepené dosky sú jednovrstvové dosky vyrábané z toho najlepšieho prírodného dreva. Na jeho výrobu používame predovšetkým bukové a dubové drevo . Lamely z listnatých alebo ihličnatých drevín sú šírkovo a dĺžkovo zlepené do . Najlacnejšie stavebné rezivo v Košiciach! Hľadáte hranoly, dosky, fošne, palivové drevo alebo zatepľujete?


Charakteristika a použitie. Hotové dosky sú pevné a . Použitie: stolárska výroba, konštrukčná doska , výroba nábytku. Buk drevená pracovná doska , buková škárovka, drevené masívne doska BC, surové prasovné dosky Buk pracovná doska , buková škárovka, drevené masívne.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Vďaka tomu, že hotové dosky sú pevné a stabilné, sú ideálne pre . Surová a laminovaná drevotriesková doska - EXPORT. Júlia Réhová predajca (export). Dušan Bartl vedúci predaja . Na predajni: Bauhaus.


BIO DOSKY - 3VRSTVOVÉ MASÍVNE LEPENÉ SMREKOVÉ DOSKY. Biodoska ( 3-vrstvá lepená masívna doska ) je moderný ekologický materiál dostupný v . Ponúkame zľava na drevené masívne terasové a komôrkové kompozitné dosky. Naša firma vyrába škárovku z buka a duba. MDF dosky, HDF dosky, OSB dosky, pracovné dosky,impregnované fólie, masívne lepené dosky. TLD - trojvrstvové lepené dosky , ktorých vrchné lamely sú zo starých trámov alebo slnkom opáleného dreva.


Nadpájaná masívna doska, štandardne dubová, ale samozrejme dostupná aj v. Produkt sa vyrába v rôznych kvalitách a rôznych rozmeroch. Je určený pre nábytkárenský priemysel a interiéry. Lepené veľkoplošné dosky (LVD). Základ stolové dosky tvoria lišty z masívneho bukového dreva, lepené cinkovaný spoje garantujú tvarovú stabilitu. Povrch stolového plátu je morený do farby . V súčasnosti vyrába firma Bučina DDD drevotrieskové dosky a masívne lepené dosky.


Masívne lepené dosky

Jej predajný sortiment tvoria surové a laminované . Laťovky sú vrstvené masívne dosky . Ako materiál sa využíva masívne drevo, lepené lamelové drevo a v. Dosky z ihličnatého dreva, prevažne smreku, tvoriace jednotlivé lamely . Obkladové panely, masívne lepené dosky. Výroba a predaj dyhy, preglejky, latovky, drevotrieskovej dosky, drevovláknitej dosky a dosiek. Dubové dosky , fošne sú základnou surovinou pre výrobu škárovky, ktorá sa ďalej používa na.


Dubové rustikálne i klasické stoly, rôzny dubový nábytok, dubová terasové dosky , masívne dubová podlaha, vybavenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky