čtvrtek 5. července 2018

Kožené desky s kroužkovou vazbou

Kožené desky s kroužkovou vazbou

Papíry si založíte do jednotlivých přihrádek či do kroužkové vazby , kterou můžete dle potřeby ze spisovky vyndat. Součástí desek je poznámkový blok s logem . Akonferenční desky s integrovaným LED světlem a PowerBank. Kožené portfolio Harvard Ana zip. Kč - 42Kč 36 . Portfolio se zavíráním na zip, kroužkovou vazbou , jednou kapsou na zip a přihrádkami na dokumenty.


Klasické koženkové desky , pro pohodlný přenos a . Desky jsou vyrobené z kvalitní hovězí kůže a uzavírají se na zip. Koženková spisovka dn se zapínáním na zip, kroužková mechanika, záložky na vizitky, poutka na tužky. Reklamní agentura - DELA Company s. A s uchem a kroužkovou vazbou modro-černá. Vyberte si z naší široké nabídky konferenčních desek , koženkové , kožené i. C vizitky, tužku apod.


As kroužkovou vazbou , na zip, kalkulačka, blok stran, . PU, A kroužková vazba , množství kapes. Samostatné kožené zipové desky ADK Senátor formátu As kroužkovou vazbou v červené barvě. Desky Akroužkové , kalkulačka, blok str.


Výbava: přihrádek. Samostatné luxusní kožené desky formátu As kroužkovou mechanikou ADK Premiér v černé barvě s elegantní výraznou sponou. S kalkulačkou, kroužkovou vazbou a poznámkovým blokem. Materiál: syntetická kůže.


Desky na dokumenty s Ablokem koženého vzhledu a přihrádkami na vizitky. Hledáte kožené kroužkové desky ? Konferenční desky As rukojetíBarva černá, ekokůžePortfolio zahrnuje: čtyř- kroužkový pořa. Zápisník s kroužkovou vazbou. Na zápisník je možné . Ležely na něm tři stejně velké zápisníky s kroužkovou vazbou v kožených deskách. První obsahoval diář s vyznačenými termíny schůzek a jednání, druhý . Prodám kožené desky s kroužkovou vazbou , tmavě cihlová barva, v super stavu, zavírání na zip.


Mezi luxusní práce počítáme kožené vazby či kožené desky na jídelní lístky a dále všechny atypické práce, vazbami do sametu počínaje, přes vazby v ručně . Praktický notes v tvrdých deskách s kroužkovou vazbou. Kroužková vazba je velmi oblíbená u široké… na dotaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky