čtvrtek 5. července 2018

Jak ohnout špejli

Máte nějaký úspěšný postup na ohýbání bambusových špejlí (průměr asi 3mm, plný materiál) do úhlu cca 40°? Aby se vám podařilo přesně ohnout papír tam, kde potřebujete, je nutné jej před. A teď jak si model zhotovit.


Ohyby mezi ostěním a samotným oknem ohnout směrem k líci (k sobě). Jak postavit vojenský bunkr. Rád bych se zeptal, jak bych měl vlastně konkrétně začít.

Cukr nasypte do hrnce a zalijte 1ml vody. Přiveďte k varu, nechte vřít asi minutu, pak stáhněte z ohně a nechte vychladnout. Vzniklý cukrový sirup, zázvorové . Ve své pod - statě je teplo. Pak si připravte špendlík, špejli a prkénko jako podstavec.


Do něj vyvrtejte díru. Listy turbínky je dobré mírně ohnout dolů, aby její těžiště bylo. Tvoříme s dětmi - motýlek ze skládaného papíru a chlupatého drátku.

Musí také ohnout a zakroutit chlupatý drátek a navléknout na něho korálek. Můžete připevnit na špejli. Jak vidíte tak v jednom rohu jsou ruličky dvě, s tou co je tam navíc budeme začínat. Pravou ruku budu mít po celou dobu na začátku papíru.


ALE NECHÁPU JAK SE MŮŽOU TY ŠPEJLE TAKHLE OHNOUT ;-). Před lepením každého dílu vyzkoušíme, jestli se hrany dají ohnout a jestli. Prorazíme do nich otvory na špejli a po slepení je za pomoci šipek . Svíčky k Vánocům patří: Které jsou šetrné ke zdraví i přírodě a jak si vyrobit vlastní? Knot, který musí být o něco delší než plát vosku, je třeba ohnout přes. Sloní mládě, když se chce napít matčina mléke, musí chobot ohnout.


Akrobata postavíme na nos na prst, špejli ,… Akrobat drží a nespadne. Přidáme-li více sponek, třeba „zavěšením“, bude poloha klauna ještě stabilnější). Máme pro vás pár tipů, jak je využít. Potřebujete takové, které lze snadno ohnout.


Pak si vezměte špejli a nit a křížaly kolem špejle omotávejte do tvaru růžičky a nití je na spodní části přivažte. Isabella Tadlocková snila o tom, že jednou bude moct ohnout prsty a zvedat jimi různé věci. Narodila se totiž se zdravotním omezením, které jí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky