pondělí 23. dubna 2018

Spotřeba plných cihel na m3

Naše cena s DPH: Kč. KMB cihla plná odlehčená NF určená pro chráněné nosné i nenosné zdivo a pilíře. Těmito materiály jsou v našem regionu cihla a pórobeton. Dostupnost, do prac. Cihla plná 290x140x65mm P20.


LÍCOVÁ CIHLA VF - nebarvená - 290x140x65. Do vyprodání všech položek. Vaše cena s DPH: 1Kč. Ryze česká firma se stavebním materiálem.


Výrobek je vhodný pro klasické zdění nosného i výplňového omítaného zdiva o tloušťce zdi 29 . Specifikace: Cihly představují nejrozšířenější stavební materiál, který má výborné vlastnosti. Cena : Kč bez DPH. Jejich většímu využití brání jejich vyšší cena , která je oproti běžné cihle několikanásobná. Betonové prvky pro ploty a opěrné zdi se širokým výběrem tvarů, povrchových úprav i barev.


Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním . CP POLOM 290x140x65mm. Plná cihla pro klasické zdění. Předpokládaný datum doručení 22.


Jednobarevná mírně strukturovaná cihla plná. Ceníková cena za ks: Kč (bez DPH) 31. Vápenopískové cihly jsou určeny pro bytovou i průmyslovou výstavbu a používají se jak pro podomítkové, tak i pro režné zdivo. Jsou mrazuvzdorné, s vysokou . Ušetříte: ,Kč s DPH.


Stapaz Hradec Králové. Fortifikační cihla „šancovka“ 32o x 1x (– 85). Mrazuvzdorná plná cihla , určená na opravy historických památek ( bez výkvětů). Mezi výhody tohoto materiálu patří nízká cena , ekologická nezávadnost, pevnost, . Parametry zboží KS: ks.


Akční cena : Kč. Požadavek - technická specifikace. Celkem nalezeno produktů. Je to tím, že jsem si již prošel mnohým a cena nebo rychlost, které se používají.


Délka: 2mm, šířka: 1mm, výška: mm, pevnost: MPa, nasákovost: 14 . CL2 cihla lícová 250x120xmm. CL3 cihla lícová 290x140x65.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky