čtvrtek 26. dubna 2018

Dřevěné špachtle na keramiku

Pro jednotlivé pracovní úkony existují různé typy špachtlí : některé se užívají všeobecně při keramické činnosti, jiné dřevěné špachtle mají naopak spec. Modelovací špachtle jsou jedním ze základních nástrojů v každé keramické dílně. Existuje velké množství různých tvarů pro různé techniky. Výroba keramiky - špachtle. Stěrka dřevěná empty.


Dřevěná modelovací špachtle pro práci s keramickou hlínou. Kč včetně DPH Vložit: Modelovací . Vše pro sochaře a keramiky - nářadí. Sada dřevěných špachtlí (1ks=10ks) novinka! Sada nástrojů na keramiku (1ks = 6ks).


Sada - set kusů dřevěných špachtlí pro keramiky - hrnčíře, v praktickém obalu. KERAMICKÝ SLOVNÍČEK Kompletní nabídku titulů naleznete na. Sada šesti typů dřevěných špachtlí , délka 15cm.


Dřevěné špachtle na keramiku

Vhodné na hlínu, keramiku , modelínu apod. Nejenom prací a keramikou je člověk živ. Můžete s nimi čistit sklo, keramiku a jiné citlivé povrchy bez obav z jejich poškrábání. Potřebujeme rovnou dřevěnou podložku, dostatečně velkou, aby se na ní dobře.


Jsou dřevěné ( špachtle , tvořítka, válečky) nebo v kombinaci dřeva a nerezavějící oceli (očka, nožíky, jehly). Tato ručně modelovaná technika je mezi keramiky velmi oblíbená, neboť díky ní. Dřevěná špachtle je z jalovcového dřeva vhodná na práci se sochařskou hlínou, samotvrdnoucí hmotou a jinou modelovací hlínou. Decoupage na špachtle - dřevěné lékařské špachtle a jejich využití.


Na dotek jsou velice příjemné. Jsou vhodné pro výrobu dekorací, … STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Doporučujeme na výrobu rámečků, obrázků. Prodej potřeb pro keramiky zahrnuje kompletní hrnčířské sady, ale i samostatné dřevěné čepele, děrovače, modelovací očka, špachtle , dřevěná hladítka a . Malířské špachtle značky Phoenix z nerezové oceli a masivní dřevěné lakované rukojeti, pro použití při strukturované malbě, míchání, apod. Díky dostatečně pevným špachtlím můžete tlačit na usazeniny silou a bez obav z poškrábání čistit tyto povrchy od zbytků tmelů, lepidel a . Nanuková dřívka barevná JUMBO SET 500ks. Barevná dřívka pro dekorace a výtvarníky.


Ideální produkt pro ruční práce a pedagogické aktivity. Dřevěné přírodní špachtličky se začištěnými okraji určené k dekorování a dalším výtvarným činnostem. Balení obsahuje 50ks.


Dřevěné špachtle v přírodní úpravě se báječně hodí pro různé výtvarné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky