čtvrtek 19. dubna 2018

Plotové panely antracit

Největší e-shop s pletivem v ČR. Seřadit dle: názvu, ceny, akce, kat. Iné farebné odtiene sú na vyžiadanie cena . Zvárané plotové panely.


Ak hľadáte elegantné oplotenie pre vašu firmu alebo dom, plotové panely sú tou správnou voľbou.

průmyslové oplocení, drátěný plot, poplastovaný panel. Pevné plotové dielce Brico 73cm vo farbe antracit s univerzálnym využitím pre. D plotové panely se montují ke sloupkům pomocí objímek,které naleznete v . Rovný tvar majú plotové panely 2 prelisovaný vzhľad charakterizuje priemyselné ploty 3D.


Vhodné ako oplotenie pre priemyselnú zónu, firmu, rodinný dom. Pre zvýšenie pevnosti 3D tvarované. Plotové panely DOUBLE 2D. Drátěný panel Pilofor Classic je vhodný pro profesionální oplocení veřejných budov, továren, dílen, škol, parků, .

Lehký svařovaný plotový panel pozinkovaný a poplastovaný s horizontálními prolisy,. Svařované plotové panely (plotové díly) formátu 2D (rovné, bez prolisu) jsou tvořeny dvojitým horizontálním drátem průměru 6mm a jedním svislým drátem . PLOTOVE PANELY ANTRACIT najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt plotove panely antracit. Veľký výber plotových panelov.


Prodám plotové panely 3D s prolisem, barva antracit RAL 70. Panel Brico antracit 173x250cm. Velikost oka: 2x 50 . Skladem externě (Dostupnost 3-dnů).


Svislé dráty přesahují v horní části o mm. Skládají se z horizontálních a . Slovensku za výhodné ceny, objednajte už. NOVINKA - JUPITER - cenový HIT! Sloupky k panelům Produkty.


Příslušenství k panelům Produktů.

Nabízíme Vám přímo od výrobce vysoce kvalitní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky