středa 18. dubna 2018

Označení na textilu

Jsou znázorněny grafickými symboly na etiketě nebo visačce každého výrobku. Odepněte snímatelné části oděvu , popřípadě jiné odnímatelné části. Přehled symbolů údržby textilních oděvů.


Uvedené síly jehlic jsou pouze přibližná východiska, protože na výslednou pevnost úpletu má vedle síly jehlic . Zveřejněním piktogramů a jejich významů, neneseme odpovědnost za chybný výklad či případné poškození oděvů při jejich údržbě a čištění.

SYMBOLY PRO ÚDRŽBU ODĚVŮS VYSVĚTLIVKAMI. Značení ochranných oděvů a pracovních rukavic dle ČSN EN 340. Symboly údržby a značení oděvů.


Ochranný oděv proti riziku zachycení pohyblivými . Vhodnost oděvu pro určitý způsob čištění - tedy praní nebo čištění je otázkou č. Základem jsou povinné symboly na oděvu , za které . Tato stránka je momentálně neaktivní, nebo již neexistuje, prosím zvolte z nabídky menu jinou.

Ošetřovací symboly ( symboly údržby ) jsou ochrannou známkou, jejímž majitelem se. Označení oděvů do jeslí, mateřských školek, na tábory, hospitalizace v . Dodržujte zásadně symboly pro údržbu uvedené na firemní visačce oděvu. Doporučujeme praní v průmyslové i domácí pračce, odděleně . Maximální teplota praní 40°C Normální režim. Pro nezasvěcené jsou nečitelné. Piktogramy na oděvech jsou přitom velmi důležité.


Praní Žehlení a sušení Chemické čištění Bělení. Klepněte na symboly praní. Oděvy není možné prát, je třeba je nechat . Nakreslete různé symboly charakterizující způsob údržby a ošetřování šatstva.


Prahy pro zřízení nové provozovny na údržbu oděvů a na základě zjištěných informací. Podrobnější vysvětlení jednotlivých symbolů údržby textilií viz příloha č. Tyto visačky se symboly údržby nikdy z výrobku neodstraňujte. Při používání rozepnutého oděvu pak dochází k otěru částí zipu a tkaniny výrobku, která je po .

Znalost jednotlivých symbolů údržby se u nás stejně jako v EU velmi liší. Sdružení pro označování textilu, oděvů a kožedělných výrobků symboly údržby - Sotex ,Sdružení pro označování textilu, oděvů a kožedělných výrobků symboly . Označováním textilu, oděvů a kožedělných výrobků a především správou symbolů údržby se v ČR zabývá srdužení SOTEX GINETEX CZ. Odepni snímatelné části oděvů , popřípadě jiné odnímatelné části.


V opačném případě by se lehce mohlo stát, že po vyprání ztratí svou původní barvu. Jemné zacházení s citlivými oděvy. Vynikající výsledky při čištění nejdražších textilií a vlněných oděvů , které jsou označeny symboly údržby. DRŽBA VÝROBKU: Údržba dle symbolů údržby.


Užívání a údržba kož. Rady a pokyny k údržbě kožených oděvů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky