čtvrtek 26. dubna 2018

Protisluneční folie na auto

Poskytují také ochranu proti UV záření, ostrým slunečním paprskům i střepům v případě nehody. Pro tónování auto skel využíváme sluneční folie 3M, které i při . Pokud máte v autě nainstalované fólie LLumar, nebudou Vás již sluneční paprsky oslňovat a Vaše auto dostane zcela nový a moderní vzhled. Poskytujeme protisluneční , bezpečnostní a ochranné fólie na okna domů, komerčních. Fólie vyrobené přesně na Vaše auto zajišťují soukromí, ochranu před . Elektrostatická zatmavovací fólie na okna od německé firmy LAS. Rozměry: x 1cm.


Sluneční clona - elegantní folie do auta s elektrostatickou fixací nebo za. Naši zákazníci používají fólie především na zadní okna, kde docílí malé propustnosti slunce kvůli dětem. Folie protisluneční medium black 50x300cm. Dále vám fólie na auto chrání interiér i vaše věci ve voze, díky redukci škodlivého UV záření a snížení sluneční energie o. Vzorník tónovací autofolie. Protisluneční elektrostatická clona-folie x 300cm.


Mám na oknech fólie , nedostanu za to pokutu? Policisté se vytasili s měřiči neprůhledných skel a mezi řidiči vládne nejistota. Velmi snadno se připevní na zadní, boční . Je ale třeba ohlídat si, zda má fólie na okno atest.


Instalace fólií vyjde na auto formátu Volkswagenu Passat na tři a půl až čtyři tisíce. Ministerstva dopravy České republiky (MDČR)! Opíráme se o mnohaletou praxi s instalací folie na auta a jejich skla,. V případě, že zvolím tmavší odstín do auta , pak prakticky dovnitř není vidět.


Bezpečnostní a protisluneční fólie. Existuje jeden typ folií nebo více? Každá taková folie musí projít zkouškou na. Zákazníci VW dostanou nová auta , rozhodl soud!


Protisluneční folie na auto

Nejprodávanější sortiment. Autofólie Brno, Jihlava, Stará Boleslav, tónování autoskel, bezpečnostní fólie, fólie na okna. Fólie na sklo auta zatmavovací, černá rozměr 300x50cm. Zrcadlové fólie Brno. Provádíme změnu barvy karoserie, litých kol a zatmavení světlometů.


Fólie Vysočina se zabívá profesionální péčí o auta (PROFESSIONAL CAR CARE). Specialisté na autofólie, bezpečnostní fólie, protisluneční fólie a změna barvy vozu. U protisluneční fólie je kladen důraz na průhlednost a co nejvyšší . Z vlastních zkušeností Vám doporučuji dát si fólie nalepit ve firmě, která to umí.


Protisluneční folie na auto

Zadní okno důkladně očistíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky