úterý 17. dubna 2018

Prodám projekt bungalovu

Reality - Prodam projekt inzerce. Nerealizovaný projekt rodinného domu typu bungalov. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů projekt domu. Nebo zadejte inzerát. Prodej , pronájem pozemků 8.

Projekt rodinného domu. Prodám pozemek k výstavbě rodinného(ých) domů. Vragen om informatie. Sloupnice, Pardubický kraj. Cena dohodou , je to na tento barák.


Zkušenosti, rady a pracovní postupy ze stavby i rekonstrukce domu nebo bytu. Největší nabídku novostaveb - nových bytů, byty na prodej , byty k pro . Novostavba bungalovu v Čechově ul.

K prodeji je pozemek s koupí hrubé stavby nebo dokončeného domu. Dům, který si vyberete, přizpůsobíme Vašim představám tak, aby Váš domov byl pro Vás místem pohody, soukromí, relaxu . Pozemek 1m² pro stavbu bungalovu. Základní projekt bungalovu je k dispozici, vnitřní úpravy a změny uspořádání.


Domy na prodej v České vesnici . Pomocí našich architektů si můžete nechat vytvořit individuální projekt bungalovu dle Vašich potřeb a požadavků, jsme ochotni splnit všechna Vaše přání. Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. Jak velkorysý může být bungalov s užitnou plochou 1m2.


Stav objektu: projekt. Krňany, Středočeský kraj, obr. KOMUNITNÍ DŮM nabízí zcela výjimečnou příležitost k získání kvalitního nájemního bydlení v. E dokončila komorní projekt Milhouse. Jedná se o projekt bungalovu s dispozicí, která představuje nejžádanější typ . Je zděný a zateplen . Ke všem typovým projektům z nabídky katalogu NÁŠ DŮM je možné získat 1 dotaci na typový projekt v rámci programu RODINNÝ DŮM s BONUSEM. Nedávno dokončený nízkoenergetický bungalov s interiérem v severském stylu, terasou, garáží a zahrad.


Bungalov MAX se vstupem z jihu.

Uspokojíme požadavky i těch nejnáročnějších! Bohužel, při poptávání u firem jsme zjistili, že cena domu je již přes naše fin. Nevíte, kde projekt nabídnout k prodeji? Je na tom spousta práce a . Nové rodinné domy, levné rodinné domy na prodej. Ceník dřevostavby podle projektu Ohio, varianta vybavení Ekonom.


Architektonická řešení bungalovů EKORD - vždy na míru. Zanechte nám zde svůj kontakt a my Vám sami zavoláme. Nabízíme na prodej novostavbu nízkoenergetického rodinného domu o velikosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky