čtvrtek 26. dubna 2018

Opěrná zeď ze svahovek

Radiofrekvenční bezpečnostní dálkový ovladač domácí automatizace, tlačítka, plovoucí kód. Otázka: Jak poznám že má mé dálkové ovládání pevný (né plovoucí ) kód ? Odpověď: Dálková ovládání se stabilním kódem jsou programované přes DIP . QT (TRK900) pracuje na frekvenci 43MHz a přenáší pouze bezpečný plovoucí kód. Na rozdíl od předchozích typů ovladačů QT, je zde možnost .

KEY Externí přijímač 2-kanálový, 2kódů, pevný a plovoucí kód. NICE INTI-dvoukanálový dálkový ovladač (vysílač) pohonu brány NICE. Plovoucí kód , frekvence 4MHz. Jednoduché programování pomocí samoučící.


Vysílač TX Q, 433MHz, 4-kanálový ovladač , plovoucí kód SX. Vysílač dálkového ovládání 4-kanálový 433MHz, systém plovoucího kódu vč. Tento univerzální ovladač se dokáže naučit povely ovladačů od různých .

Marantec Digital 34 plovoucí kód. NICE FLO2R-S dvoukanálový dálkový ovladač (vysílač) pohonů od italského výrobce NICE. Uložení nového ovladače za . V katalogu nemáme podrobnější informace o dálkový ovladač nice plovoucí kód 4mhz.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá . Nice INTI2B je náš nejmenší kanálový dálkový ovladač pro pohony Nice. Frekvence ovládače Inti-2B je 43MHz, s plovoucím kódem. Somfy Situo RTS Pure II - dálkový ovladač stínicí techniky, plovoucí kód 1- kanálový 4MHz, jednosměrný, Kroužek na klíče pro ovladač Hör. S rozpoznávacím a sekvenčním kódem pro hromadný Více informací.


BFT MITTO B- tlačítkový dálkový ovladač , kanálový, plovoucí kód. Ovladače řady FLOR jsou nadčasové klenoty v našem . LED diodou, plovoucí kód 4392MHz. Radiový přenos z dálkového ovládače je chráněn plovoucím kódem a systémem. MHz kódování digitální plovoucí kód , maximálně ovladače ovladač. ATOdálkový ovladač čtyřkanálový 4MHz plovoucí kód.


Ovladač NICE ERA INTI 2-kanálový, plovoucí kód , frekvence 4MHz, kódování 0-Code bit.

Pro ovládání pohonů garážových vrat, vjezdových bran,. Základní dálkové ovládání má k dispozici dva ovladače , . Dálkové ovladače , pohony ke garážovým vratům, pohony pro vjezdové brány,. Dvoukanálový dálkový ovladač DREAM s plovoucím kódem a frekvencí 43MHz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky