čtvrtek 26. dubna 2018

Pracovní deska hloubka 90 cm

Pracovní deska hloubka 90 cm

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Síla desky mm, hloubka cm. Pracovní deska na kuchyňskou linku v hloubce cm. Na výběr ze tří barevných variant. Cena je uvedena za běžný metr.


Pracovní deska hloubka 90 cm

Laminátové pracovní desky - řada PREMIUM. PD- Dub Bardolino. PD- Dub čokoládový. PD- Borovice šedá. Navíc pracovní desky za trvale nejnižší ceny.


Korpus i sokl jsou z kvalitního lamina s 3D strukturou bílé barvy, dvířka z MDF v barvě břízy, vše hraněné ABS pás. Kuchyňská pracovní deska v šířce cm. Barevné provedení - dub sonoma.


Pracovní deska hloubka 90 cm

Poslat známému, Přidat do srovnání, . Na objednávku je možné pořídit i větší hloubku : a cm. Přední hrana pracovní desky může být rovná nebo zakulacená. Detailní popis produktu. Naše laminátové i dřevěné pracovní desky se dají plně přizpůsobit vaší kuchyni. Dostupnost, NA OBJEDNÁVKU.


Dřevotřísková deska . Rozměry: 90x,8xcm. Barva: travertin světlý. Materiál: LTD (lamino). Levné pracovní desky do kuchyně a příslušenství - velký výběr naleznete online na . Délka 210cm, hloubka 60cm, tloušťka 8cm.


Nová a rozšířená nabídka reprodukcí kamene, betonu, kovu, keramiky a dřevodekorů . Díky odolnému laminátu je lze výborně využít pro pracovní plochy, např. Kromě pracovních desek s postformingovou hranou dodává firma . Postformingové kuchyňské desky jsou vyrobeny ze surové dřevotřísky potažené dekoračním vysokotlakým laminátem (HPL) a na přední straně zesílené . Hloubka pracovní desky cm. Kromě skříněk je pracovní deska jedním z nejdůležitějších prvků kuchyně. Vytváří základ pracovní. Můžete si však objednat kuchyňskou desku s větší hloubkou.


Ergonomická pracovní výška cm. Je vyrobena z materiálu MDF s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky