úterý 17. dubna 2018

Modrinova prkna

Tyto o- koružky jsou pro použití jako těsnění pro hlavy clearu a jiných čístech atomizeru , clearomizeru. O- kroužek 6mm silikonový. Cena: 3Kč bez DPH . O kroužek - je těsnění , které zabraňuje průniku tekutin či plynů mezerami mezi jinými součástkami.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Rozměry 9x2mm, vyrobeno z MVQ silikonové pryže. Silikonové těsnící kroužky pro motory. Těsnící kroužek drží kapalinu v brzdném systému.


Použitím silikonového kroužku je možné využít různé . Nehodí se do pohyblivých součástí, vysoce namáhaných spojů. Jaké O kroužky nabízíme. Těsnicí a vymezovací podložky těsnicí kroužky.

Pro extrémní minusové i plusové teploty jsou určeny silikonové - VMQ pryže. Pro kyseliny a louhy jsou vhodné pryže z etylénpropylénového - EPDM kaučuku. Minerální, rostlinné, živočišné, syntetické, silikonové tuky a oleje. Sada ks těsnících silikonových kroužku pro utěsnění destičky Plničky klobás RC - vnější průměr 1mm.


FDA atest na požádání. O“ kroužek těsnící pryžový 40x2. Těsnění srdce motýlkové klapky.


Slouží k zatěsnění zápalky u pistole Gladiator na pistonu v případě dlouhodobého skladování nebo nošení . C RS PRO Skladové číslo . Zrunek Gummiwaren GmbH vyrábí a dodává technické elastomerové výrobky. Silicone sealing rings, VMQ, For thread size GL, For tubes diam. Hřídelové těsnící kroužky - Gufera.


Náhradní silikonové těsnění (O kroužky ) pro Váš clearomizer Eleaf (iSmoka) Melo který je také součástí setu iStick TC 60W. Přední světový systémový dodavatel všeho, co souvisí s hydraulikou. Komplexní produktový sortiment dostupný . Pístní kroužek - těsnící Tatra 6- 75.

Právě opotřebované těsnící kroužky. Spojení prvků O - kroužek a těsněný prostor vytváří utěsnění. Sada kusů silikonového těsnícího kroužku pro instalaci na piston. Materiál MVQ silikon -kaučuk, . Pro lepení silikonových šňůr (MVQ) Me nutné použít před.


Mají vynikající odolnost proti mrazu a vysokým teplotám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky