středa 18. dubna 2018

Alcaplast žlab

Alcaplast žlab

Sanitární technika Alca plast - WC moduly, odtokové žlaby, sifony, podlahové vpusti, gajgry, WC sedátka, napouštěcí a vypouštěcí ventily. Koupelnový sprchový žlab Alca s perforovaným nerezovým roštem BUBLE. Tam, kde je standardně jedna zápachová uzávěra, využívá nerezový žlab ALCA systém dvou odtokových komor s vyjímatelnými vtokovými dílci. Alcaplast FLEXIBLE LOW podlahový žlab 750mm s okrajem pro perforovaný rošt s nastavitelným límcem ke stěně. Pro vkládání plných roštů – nerez, kalené sklo, . Unsubscribe from Rudolf.


Alcaplast žlab

Moderní trendy stále více směřují k čistotě tvarů, dokonalé funkčnosti a spolehlivosti. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte . Podlahový žlab APZa perforovaný rošt LINE. P0odlahový nerezový žlab APZFLOOR Mini AlcaPlast pro vložení dlažby 0. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Sprchové žľaby Alcaplast.


Zobraziť všetky kategórie. Odtokový žlab z plastu vč. Dvoukomorový plně rozebiratelný a snadno čistitelý sifon. Alcaplast ARZrohový podlahový žlab ke zdi (ARZ1) - Rohový podlahový žlab bez okraje pro perforovaný rošt Tento žlab se umísťuje pouze do rohu . ALCAPLAST podlahový žlab APZ8 . Pro osazení do prostoru nebo do blízkosti stěn Pro vnitřní použití Alcaplast Liniový podlahový žlab plastový Komfort CPZ9-5koupit teď v OBI!


Alcaplast žlab

SN EN 1253), l/min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky