úterý 24. dubna 2018

Samonosne vodomerne sachty

Vodoměrné šachty samonosné - podrobnosti a ceník. Plastové kruhové vodoměrné šachty samonosné se využívají především k připojení vodovodního řadu. Máme krátkou dodací lhůtu s dopravou zdarma.


Osazení - Šachta se umisťuje do vykopané jámy na udusanou zeminu. Samonosné šachty vyrobené bezsvárů z jednoho kusu. Priorita v kategorii. Nejlevnější Nejdražší Abecedně.


Valcové vodomerné šachty - samonosné. Vodomerná šachta sa používajú pre osadenie vodomeru. Všetky zvary na šachte sú tesné. Do vodomerné šachty vám. Slouží k připojení vodovodní . Typové vodoměrné šachty se vyrábí jako pochůzné samonosné nebo jako objekty určené k obetonování, které je možno umístit do pojezdové plochy.


Nabízíme samonosné hranaté vodoměrné šachty určené pro zhlaví studny nebo osazení vodoměrů a armatur vodovodních přípojek. Vnitřní průměr : 1cm. Vnější průměr : 1cm. Kvalitní samonosné vodoměrné šachty české výroby se stupadly.


Obetonování však zpevní celkovou konstrukci a . Výška šachty je včetně vstupního komínku o výšce 2mm. VODOMĚRNÉ ŠACHTY HRANATÉ SAMONOSNÉ. Spustili jsme pro Vás novou výrobu samonosných vodoměrných šachet typu VS-ROTO, tyto šachty jsou o průměru . Vybírat můžete z nejrůznějších provedení a velikostí. Stěna vodoměrné šachty je z tl. PP desek o síle a mm.


Ceny: od najnižšej, Ceny: od najvyššej, Názvu . Zobrazuji všechny výsledky. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit od nejnovějších, Seřadit podle ceny: . Používá se pro osazení vodoměru a propojovacích armatur pod úrovní. Nabízené šachty mají pochozí poklopy a splňují ČSN pro vodovodní přípojky. Revizní šachty i vodoměrné šachty jsou vyrobeny z polypropylenu a jsou vodotěsné.


Plastové vodoměrné šachty slouží pro umístění vodoměru nebo uzávěrů vody. Vhodná k použití u rodinných domů, . Plastová vodoměrná šachta průměr 120cm, celková výška 150cm, plastová stupadla, 2x prostup DN32. Jako vodoměrnou šachtu doporučujeme použít ROTO nádrž . Dobrý deň, predám plastové certifikované vodomerné šachty a šach. Poptávám materiál: Popis: - dodání samonosné vodoměrné šachty pro nový RD - pouze dodání, bez montáže - materiál a rozměr šachty dle nabídek - ideálně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky