pondělí 30. dubna 2018

Umakov

Umakov

Zkružování a ohraňování plechů. Zakružování nerezových plechů. Skružování pod lisem. To je jeden z nejnovějších přírůstků. Kromě výroby kompletních dílů nabízíme různé formy kooperace, zejména v podobě skružování a ohýbání plechů , ohýbání trubek, svařování, tepelného . Ohýbání a zakružování plechů je jednou z klíčových operací v našem výrobním procesu.


Umakov

Pro tyto účely využíváme několik ohýbacích a zakružovacích strojů: . CNC zakružovačka plechu DAVI PROMAV . Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Tloušťku materiálu podstatně ovlivňuje šířka zpracovávaného plechu. Pro zkružování máme k dyspozici celkem dvě elektrické a dvě ruční zkružovačky plechů a . Zabýváme se zakružováním plechů z uhlíkkové oceli, nerezových ocelí, titanu a jeho slitin, a niklu a jeho slitin. Pro naši výrobu máme k dispozici vlastní hydraulickou čtyřválcovou zakružovačku plechů.


Ukázka práce: Kontakt. CPOS disponuje moderním čtyřválcovým zařízením pro zakružování plechů. Zajistíme Vám stáčení plechů , tzv. Vaše požadavky napiše do níže přiloženého formuláře.


Umakov

Firmy - Ohýbání, zakružování a rozšiřování plechů - Moravskoslezský kraj. Provádíme dělení a stříhání plechů , řezání laserem, ohýbání, ohraňování či zakružování. Maximální průměr zkruženého plechu při délce . Na zakázku vyrábíme plechové profily, trapézové plechy a další produkty . Pro radiusové střešní plochy je k dispozici služba zakroužení trapézového profilu T35. Práce jsou prováděny na místě stavby a radius je srovnáván s reálnou . Parametry: čtyřválec, max.


Plate bending and rolling. Síla zpracovávaných plechů se pohybuje od 2mm do 35mm v závisloti na délce a poloměru zakružovaného plechu. Síla materiálu u kuželů je omezena do . Výroba:- skružování všeho materiálu, plechů ,profilů plocháčů-ohýbání, lisování a rovnání plechů -stykové svařování-svařování stykovým . Potřebujete ohnout či skružit plechy , vyrobit děrované plechy , nebo máte.


Umakov

Jsme špičkou v oblasti CNC zpracování plechu , stříhání, ohýbání, skružování a . Provádíme zakružování plechů do kruhů, oblouků a nebo spirál a výrobu ocelových prstenců. Zvládneme tvarování i ohýbání plechů do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky