středa 25. dubna 2018

Kožené konferenční desky

Kožené konferenční desky

Konferenční desky formátu A5. Portfolio je vybaveno poutkem na pero, menšími kapsami na Vaše dokumen. As magnetickým zavíráním. The Chesterfield Brand. Vyberte si u nás portfolia, kožené spisovky.


Kožené konferenční desky

Uzavíratelné desky formátu A imitace kůže. Rozměry 18x2 5xcm. Doporučená technologie tisku: sítotisk S laser L2. Desky jsou vyrobené z kvalitní hovězí kůže a uzavírají se na zip.


Výbava: kroužková vazba na . Nabízíme vše pro vaši kancelář. Poznámka: Všechny výrobky (u kterých je to technologicky možné) vám rádi označíme logem společnosti či jiným motivem. Katalogové číslo: 714OK41A.


Kožené konferenční desky

Luxusní kožené konferenční desky Pierre Cardin vyrobené v elegantně černém designu, jejichž vzhled doplňuje červené prošití po okrajích. Uvnitř obsahují dvě. Originální výrobky z kvalitní hovězí kůže.


Přihrádka na dokumenty, zipem uzavíratelná přihrádka, složka na vizitky, poutko na pero, součástí desek je linkovaný . Jednoduchá, praktická a elegantní spisovka (dokladové desky) z pevné hovězí usně pro nošení v ruce je . Hledáte kožené spisovky desky a4? Vnější rozměry desek jsou: délka: 2cmšířka: 1cmvýška: cm. Kožené desky formátu A se zipem. Akonferenční desky s integrovaným LED světlem a PowerBank.


Kožené konferenční desky

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Reklamní agentura - DELA Company s. Hodnocení naleznete na Gearbest Česko. Prosím vyberte, - od nejnižší ceny -, - od . Obsahuje kapsy na dokument, . Ušité z kvalitní hladké kůže, probarvené tzv.


Ateliér Knihařství Valentovi - kožené desky, jídelní lístky. Značkové konferenční desky Pierre Cardin DIMITRO v luxusním. Crisma s kalkulátorem.


Spisovka ADK NARVIK konferenční desky černé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky