pondělí 5. března 2018

Sekáče do bouracích kladiv

Můžete vybírat z plochých sekáčů různých šířek pro vysekávání drážek, bourací práce, oklepávání omítky nebo obkladů, sekáče křídlové na drážky, sekací špice,. MAKITA s šestihranným upínáním a samoostřícím hrotem do bouracího kladiva. Kvalitní sekáče levně.


PŘÍSLUŠENSTVÍ, Sekáče a špice výběr zn. Sekáč špičatý Scheppach x 4mm pro bourací kladivo.

Do zdiva, betonu a dalších stavebních hmot s SDS Plus a SDS MAX uchycením všech typů. Upnínání do všech vrtacích a bouracích kladiv SDS MAX, vhodný do všech stavebních materiálů. Prodej realizujeme po celé ČR a SR. Sekáč do bouracího kladiva , plochý SW28mm, 400mm . Odebrat z porovnání Porovnat.


SDS do betonu a všech stavebních materiálů. V ponuke nájdete klasické, ale aj samoostriace špice a sekáče do. Porovnali jsme nejlepší bourací kladiva dle recenzí, testů a sepsali jsme článek.

Sekáč šestihran 17mm, válec 13mm válec HITACHI PROLINE. Příslušenství je určené pro bourací kladiva. Sada sekáčů MAKITA - NOVÉ SDS-MAX SEKÁČ ŠPICE.


Klíče, kleště,sekáče,kladiva,pilníky,šroubováky. Ukažte mi sady sekáčů pro sekání, sekací a bourací práce v betonu a zdivu pomocí bouracích a kombinovaných kladiv. Možné naskladnění do 2-pracovních dnů.


Sekáč drážkovací pro bourací kladiva s upínáním SDS max do betonu a všech stavebních materiálů. Kombinovaná vrtací kladiva umožňují vrták nahradit sekáči , převážně se stopkami SDS-max. K vrtání do armovaného betonu se doporučují . Prodám použitou, ale plně funkční vrtací a sekací kladivo Makita. Profesionální vrtací a bourací kladiva Patriot Power Tools odpovídají vysokým standardům zavedených.


Plochý sekač a špice šestihran 30mm do bouracího kladiva. Rychloupínací hlava se systémem SDS-Max umožňuje snadnou a pohodlnou výměnu pracovních nástrojů – sekáčů. Indikátor zapnutí do sitě. Přední „D“ madlo, ideální držení při sekání.


Variolock – pozic úhlu sekáče.

Celokovová převodovka pro optimální uložení převodů a . Sbíjecí kladiva PERMON Oškrty, sekáče , lopatky. Permon, Atlas Copco, Comp Air atd. Necháte-li sekáč zasekat do materiálu, bude vytažení obtížné a může dojít ke zlomení sekáče nebo k poškození upínacího mechanismu. Variabilní nastavení sekáče do různých poloh umožňuje perfektní nastavení . Odjakživa se k tomuto účelu využívala kladiva a železné sekáče , avšak taková činnost je velice únavná a neefektivní.


Moderní technologie nás . Sekací kladivo pro středně těžké práce s pozicemi sekáče. Ideálně vhodné pro středně těžké sekací práce do betonu a zdiva. Nástroje pro sekací kladiva a kombinovaná kladiva.


Maximální výkon a dlouhá životnost sekáčů do betonu za dobrou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky