pondělí 12. března 2018

Potěr betonový vyrovnávací 25 mpa 25 kg

Tato jednosložková cementová podlahová hmota je určená pro ruční zpracování. Bat potěr MPa jemný - betonový potěr 25kg v obchodě Stawebniny. Výrobky značky: WEBER. Jednosložková cementová podlahová hmota pro ruční zpracování.


Rychletvrdnoucí betonový potěr vyztužený vláknem Weber bat rapid 25kg. Původní cena bez DPH: CZK. Při nedostatečném navlhčení se může betonový potěr v důsledku rychlého . Weberbat jemný potěr MPa 25kg.


PCI Pericem EBF jemný betonový potěr Mpa , zrno 0-2mm 30kg. Potěrový beton pro vyrovnávací vrstvy. Potěr betonový balkonový WeberBat kg Weber. MPa je jemná, cementová, podlahová hmota pro ruční zpracování.


Pokud jste se pro ni rozhodli i vy, odneste si materiál na cementový potěr. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Samonivelační flexibilní vyrovnávací hmota. Podlahová hmota Weber.


Potěr jemný MPa je určena pro provádění. K vyrovnání podlahových vrstev. Ruční zpracování, pochůznost min. Pevnost v tlaku, min. Pochůznost, po dnech.


MPa je ideálním řešením k vytváření podlahových vrstev před. MPa použít k vyrovnání stavajícího betonového potěru , tlouštka vrstvy by . Betony, potěry , podlahové hmoty. O vyrovnávacích stěrkách mluvíme orientačně do tloušťky mm, potom se již jedná o samonivelační potěry. Cementová vyrovnávací stěrka Sika Level-U2. Samozřejmě, že čím má být tloušťka vrstvy větší, . EXTHERM MO ZDICÍ MALTA MPa.


Dávkování vody na pytel (kg ) cca l (MPa , MPa ). Vyrovnávací hmota pro vnitřní pochůzné. Materiál je také vhodný na výrobu betonových kostek. Hotová sypká směs ke zhotovování rychletvrdnoucích potěrů s omezeným smrštěním, s normální dobou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky