úterý 6. března 2018

Opravy střech plzeň

Provádíme montáž hromosvodů, rekonstrukce i opravy střech , stavební práce, rodinné domy na klíč, novostavby, zateplení. Vyrábíme nábytek z masivu. Potřebujete novou střechu ? Děláme střechy na novostavby, opravy a rekonstrukce střech R chat a chalup, pokládku střešní krytiny, montáž klempířských prvků a . Pokrývačské a klempířské práce, tesaři, izolace plochých střech Plzeň. Stavební firma v Blovicích Střechy-Bergl s.

Plzeň -jih, v Plzeňském kraji a Středočeském kraji, dále rekonstrukce střech a montáž střech. Naší prioritou je zajistit Vám kvalitní opravu střechy , montáž a rekonstrukci v Plzeňském kraji a okresu Plzeň -jih. Opravy střech , montáž a rekonstrukce. NOVÉ STŘECHY, REKONSTRUKCE STŘECH, OPRAVY STŘECH Plzeň.


Tesařské práce a pokrývačské práce s klempířským oplechováním Plzeň. Nemáte čas zajišťovat všechny potřebné věci kolem Vaší nové stavby, či rekonstrukce? Pouze nás kontaktujte. Rádi zajedeme až za Vámi, zpracujeme projekt .

Poptáváte opravu střechy ? V tom případě se neváhejte obrátit na nás. Stavby a opravy střech v Plzni , montáž sádrokartonu, zedník. Oprava ploché ipové střechy garáže cca m2. Jedná se o řadovou garáž v Plzni na Libušíně. Předpokládám položení nové vrstvy ipy bez odstranění původní . Provádíme kompletní rekonstrukci starých krovů a střech , ale i novou stavbu krovů a střech.


Firma provádí kompletní dodávku a montáž nového střešního pláště i opravy střech. Hydroizolace střechy se provádí takto: Nová střecha. Tesařství, pokrývačství, klempířství, rekonstrukce střech. Zajišťujeme výškové práce i rizikové výškové práce horolezeckou technikou, profesionální výškové práce na lanech, dále výškové práce z . Kompletní pokrývačské a klempířské práce Plzeň -sever.


Existují krytiny, které nelze při určitém sklonu střechy pokládat. Střešní krytina musí být především účelná a kvalitní. Provádí všechny typy střech , a to jak novostavby, tak i opravy a rekonstrukce.


Pro tuto činnost je firma vybavena speciální mechanizací a profesními pracovníky. Rekonstrukce střechy bytového domu - Plzeň , Martinská 3.

Koncem měsíce září jsme zahájili rozsáhlou a náročnou rekonstrukci střechy v Martinské ulici v Plzni. Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu. Název: SOU stavební Plzeň – oprava střech areálu Borská 5 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky