pondělí 5. března 2018

Designové akustické panely

Výkonné akustické panely Soft Cells – Kombinují špičkovou akustickou výkonnost s estetickou dokonalostí. Vybírat můžete z několika typů, zvolíte si velikost . Jak řezat a lepit akustické panely ? Našim cílem je, abyste zvládli instalaci ideálně . Designové akustické panely Oberflex. V každé kolekci najdete široký výber perforace a dekoru dřeva, základem je vždy laminát z pravého dřeva s povrchem.

ARTNOVION - Nadšení pro akustiku , posedlost po dokonalém provedení a neustálá. Akustické panely CAIMI. Inovativní design vzduchových dutin na zadní straně akustických panelů. K dalšímu zlepšení zvukového prostředí pro personál recepce lze akustický.


Co byste řekli na designový prvek, který dokáže proměnit jakékoli vaše. Standardní řada zahrnuje některé z největších akustických panelů na trhu, . FLUFO – na trhu nejširší řada hlavně nástěnných ale i závěsných akustických designových panelů. Obrovský výběr tvarů včetně puzzle, barev a tloušťky . D akustické obklady umožňují nekonečné možnosti v designu, který si sami vyberete v návaznosti na celý design obytných, nebo komerčních .

Zapomeňte na akustické panely , pořiďte si designovou akustickou stěnu. Potřebujete v místnosti upravit akustiku , ale klasické akustické panely vás nelákají? Oproti molitanům a většině akusticky absorpčních materiálů se již jedná o designový počin, některé řady jsou opravdu povedené a dokáží prostor . Nástěnné akustické panely mohou být potaženy různými textiliemi. MDF block jsou unikátní panely vyvinuté přímo naší firmou, které ladně spojují. Firma nám dodala vhodné akustické panely a také nám doporučila proškolenou firmu.


Tyto fotografie zobrazují použití designových panelů na stěny a stropy. Flexibilní – ohebné dřevěné panely , které mohou zároveň sloužit jako akustické. Nová technologie CNC strojů umožňuje bezpočet variant zpracování akustických panelů z dřevěné vlny s maximální flexibilitou. Fantazii se meze nekladou.


Děláme hlavně designové akustické obrazy. Jsou to minimalistické a funkční objekty, které v interiéru pohlcují nežádoucí echo. Obchod s akustickými materiály, specializujeme se na výrobky pro odhlučnění.


Stereo, pevných akustických panelů a paravánů, je…. Promyšlená akustika a soukromí v pracovním prostoru - použití akustických panelů je odpovědí na výzvy moderní kanceláře. Dekorativní nástěnné akustické panely vyplněné speciální hmotou absorbující zvuk. Třída zvukové absorbce A. Mohou sloužit zároveň i jako nástěnka.


Místo realizace: Jihlava.

Vestavky do hal liko-vestavky. Krásný designový akustický panel , určený k zavěšení na strop, na snížení. Stropní panely mají předpřipravené závěsy (panel x m má závěsů), na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky