pondělí 18. listopadu 2019

Zámkařství gayerova kasárna

Realizace skladby ploché střechy z PVC fólie Fatrafol 818. Spádový EPS včetně zateplení atik. Skladba bude v budoucnu sloužit jako zelená střecha!


Pro ploché střechy naše společnost vyvinula dokonalé řešení v podobě izolačních desek na bázi PIR. Pro moderní a lehké skladby montované suchými procesy .

Materiály se hodí jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce budov. Odvezte si veškerý potřebný materiál pro opravu konstrukce ploché střechy od nás. Zateplení ploché střechy PRO-DOMA.


Skladby střech - lepené, mechanicky kotvené, podtlakové kotvení, přitížené kamenivem, s dlažbou,. Kromě zateplení ploché střechy minerální izolací v deskách je možno s výhodou využít ještě druhý. Základní skladba lehké požárně odolné střechy isover s mi-.


Demontáží původní skladby střechy včetně nástaveb vzduchotechniky a střešních výlezů.

Rekonstrukce ploché střechy BD - zateplení EPS, hydroizolace PVC. Plochou střechou rozumíme konstrukci se sklonem do pěti stupňů. To znamená, zda-li je plochá střecha pochozí nebo provozní. Vady plochých střech hlavně u panelových budov souvisí s jejich technickým řešením a. Názorně předveme krok po. Plochá střecha je běžné řešení v případě skladových, výrobních, sportovních hal nebo obchodních center, kde sklon střechy je obvykle menší než 5°.


Příklad provedení izolace ploché střechy. Ukázka zateplení ploché střechy. V rámci průzkumu střechy byla provedena sonda pro ověření původní skladby a stavu jednotlivých vrstev.


Stříkaná pěnová izolace na zateplení střechy a hydroizolace střech , podkroví, stropů, základů atd. Námi doporučená skladba střechy včetně zateplení. Spodní plášť – zateplený ,. Typické skladby zateplení ploché střechy.


Desky z kamenné minerální vlny Knauf Insulation určené pro zateplování plochých střech se vyrábějí . Ploché střechy vyžadují důkladné vyspádování a odvod srážek, zateplení a účinnou hydroizolaci. Představujeme materiál, který zajistí .

Tepelná izolace ( např. nástřik PUR) 3. K zateplení plochých střech se doporučuje použít tvrdší materiály s. Pohled na zateplovanou střechu – kotvení . VOD DO PROBLEMATIKY ASFALTOVÝCH IZOLACÍ PLOCHÝCH STŘECH. Tabulka označení skladeb střech. Použití tepelná izolace KNAUF INSULATION v skladbě konstrukce nepochozí ploché střechy - se spádovou vrstvou. Zobrazit ve formátu: PDF, DWF, DWG, DXF.


SKLADBY STŘEŠNÍCH PLÁŠŤŮ. Posuzována byla skladba jednoplášťové ploché střechy s klasickým pořadím . Pokud není skladba jednoplášťové ploché střechy silně porušená, zvrásněná, nebo nasáklá. Proto se často zhotoví pouze nová krytina a zateplení se neřeší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky