úterý 19. listopadu 2019

Univerzální mezikus pračka sušička

BEKO mezikus plastový s. Montážní souprava slouží díky zařízení Safe-in-Lock k naprosto bezpečnému umístění sušičky nad pračku s předním plněním. Mezikus je vyroben z kvalitního. Díky vysoké kvalitě a robustní konstrukci umožňuje naprosto bezpečně umístit sušičku nad pračku.


Snadná instalace bez nutnosti nářadí, mezikus je vhodný pro . Instalace je rychlá a snadná. Univerzální mezikus mezi pračku a sušičku s výsuvnou policí značky Wpro SKS 101. Nová WPRO univerzální stahovací sada stabilizuje vaši sušičku v poloze nad. Hledáte univerzální mezikus pračka sušička ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Dobrý den, výrobce Beko nedodává univerzální mezikusy pro spojení. Pokud již disponujete pračkou od . Bohužel Vaše sušička prádla nemá hloubku 60cm a tedy nebude . Praktický mezikus mezi pračku a sušičku ve dvou nainstalujete i bez.


Tento spojovací díl vám umožní postavit Vaší sušičku na Vaši pračku. Aby vám mezikus mezi pračku a sušičku dobře seděl, zkontrolujte si raději níže . Odšroubujte nohy sušičky. Připojte pružinu k rámu mezikusu WPRO SKF202.


Univerzální mezikus pračka sušička

Namontujte rám WPRO SKF2k pračce. Umístěte sušičku na pračku. Prodám zcela nový mezikus pro pračku a sušičku s výsuvem,. Plastový mezikus pro řadu sušiček Beko. Medzikusy pračka - sušička.


Uložiť na porovnanie. V případě instalace sušičky na pračku musíte použít vhodný podstavec podle následující konfigurace. Materiál sady je ABS plast.


Ten zajišťuje odolnost a perfektní designovou souhru se spotřebiči. Set obsahuje patky. Molitanový filtr pro box se síťkou do sušičky.


Příslušenství, doplňky a náhradní díly AEG můžete zakoupit online v našem e- shopu. Ať už hledáte vak na praní, čističe a odvápňovače pračky nebo koš do myčky . Umožní Vám bezpečně a pevně umístit sušičku prádla na horní desku pračky , šetříce prostor ve Vašem . Spojovací mezikus pračka - sušička s výsuvnou policí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky