pátek 15. listopadu 2019

Spojovací materiál brno cejl

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny FASTENERS CZ - spojovací materiál , Brno , Zábrdovice. Brně – Cejl 1na Ulici Vídeňská 102c,. Nabídka spojovacího materiálu z oceli i nerezové oceli, kotevní techniky a šroubů pro ocelové konstrukce. Velkoobchod se spojovacím materiálem se specializací na nerezový spojovací materiál. Dodávky nerezového spojovacího materiálu.


Od té doby si naše firma našla své místo na trhu, jako dodavatel spojovacího materiálu na . Zabýváme se výhradně spojovacím materiálem a veškerou obchodní. Sortiment zdravotnických potřeb na jednom místě v naší kamenné prodejně uspokojí poptávku každého zákazníka. Polyetylenová dilatační páska PE standard 150x8mm se spojovací fólií role 50mb. Ponuka spojovacích materiálov zahŕňa skrutky, matice, nity, podložky, hmoždinky , kolíky a ďalšie spoje. Prodejna - Brno , Cejl 91.


Líšia sa od seba závitmi, materiálom, veľkosťou a . Zobrazit pouze výsledky lokality Brno. Nábytek RON - Ivančice Ivančice Sales2 s. Výběrový levný textil Martina Čiháčkov. Dodáváme standartní i speciální spojovací materiál z ocelí všech pevnostních. Spojovací směsi, tmely, kyty, těsnicí směsi.


Katalog firem ifirmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky