úterý 26. listopadu 2019

Izolační pouzdra rockwool

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vyřezáno z bloku Orstech Block vyrobeného z kamenné vlny. Izolační pouzdro je ideální pro izolaci potrubí v TZB i průmyslu. Tepelně izolační vlastnosti.


Nehořlavost – ochrana proti šíření . Komínové pouzdro lze použít také . Je vysoce pružný izolační materiál s uzavřenou . Pro snadnější montáž na potrubí je pouzdro opatřeno jedním až třemi vnitřními nářezy. Zámky jsou opatřena pouzdra od tloušťky izolace mm včetně. Doporučujeme stáhnout potrubní izolační pouzdro po obvodě hliníkovou samolepicí ALS páskou nebo drátem na třech místech na běžný metr délky pouzdra. Cenu dopravy naleznete v sekci ,, ceníky pro izolace ´´. ROCKWOOL a německou společností Knauf Insulation.


Foto_Rockwool_Nová výrobní linka potrubních izolačních pouzder. Cena s DPH od 4Kč. Potrubní pouzdra řezaná. Určena k tepelné a zvukové izolaci plochých těles a velkých nádrží. Pro představu je to téměř polovina . Pro speciální aplikace jako jsou např.


OBLAST POUŽITÍ Deska Steprock ND je určena pro stavební tepelné a akustické izolace těžkých plovoucích podlah s požadavky na snížení kročejové a . Technické izolace - potrubní pouzdra. Labem jsou používány izolační pouzdra a návleková tepelná izolace potrubí. Rockwool nebo minerální vaty, případně je tepelná izolace . Protipožární deska ROCKMIN PLUS je určena pro stavební tepelné a protipožární izolace v oblasti vnějších konstrukcí - šikmých střech, podkroví, vnitřních . Polotuhá deska z kamenné vlny je určená pro izolaci šikmých střech, příček a provětrávaných fasád jako stavební tepelná, protipožární a akustická izolace.


Download Izolace potrubí. Jsou určeny pro izolace v oblastech: rodinných domů . Těšíme se na oboustranně spokojenou spolupráci!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky