čtvrtek 21. listopadu 2019

Izotermická folie cena

Je vyrobená ze speciální reflexní fólie, která zamezuje . Výrobek slouží k zabránění úniku tělesného tepla a udržení tělesné teploty. Objednávací kód: IZOTERM1. Cena v eurech: (včetně DPH).


IZOTERMICKÁ FÓLIE slouží k udržení tělesné teploty. Zlato stříbrná folie je vyrobena ze . Ochranná zlato- stříbrná fólie pro první pomoc. Přikrývka izotermická - stříbrná. CENA bez DPH : Kč.


Izotermická fólie jednostranně pokovená a tepelně. Kč bez DPH (běžná cena Kč, ušetříte tedy Kč). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Proč by Alu-fólie neměla chybět v žádném batohu ani kapse? Máme pro vás tipy, jak pomocí reflexní folie izolovat třeba okna před. Jako reflexní fólii lze využít fólii z autolékárničky – výhodou je nízká cena a . Reflexní fólie bývají využívány jako první pomoc při podchlazení, šokových stavech . Naše cena : 3 Kč. Musí povinně tvořit . Plachty a izotermické folie. Venkovní izolační fólie Four-Seasons, Ducato.


Quint izotermická fólie , reklamní potisk i bez. Termoizolační fólie - přikrývka. Parametry a popis produktu. Vaše cena bez DPH, 3Kč . Každá z dvoch strán fólie má iný účel.


Folie k zadržení tělesné teploty při poskytování první pomoci. Stříbrná izotermická folie omezuje ztrátu tělesného tepla při šokových stavech či úrazech. Chrání před chladem, horkem, vlhkem, větrem a . Materiál: metalizovaný PET.


Záchranářská izotermická folie by neměla chybět v žádné výbavě pro přežití. Díky izolačním vlastnostem ji je možné. Kč ( Nejsem plátce DPH. ). Rozbalená izotermická fólie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky