pátek 29. listopadu 2019

Laserová řezačka papíru

Laserové řezání papíru. Přístroj Rayjet je ideální laserovou řezačkou na papír a karton. S jeho pomocí můžete vyrábět pozvánky a blahopřání, lepenkové stojany,. Zní to spojení podivně?


Jak zařídit, aby se papír nespálil, aby byl řez nebo gravura čistá? KW 3laser v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


V případě laserových plotterů se laser pohybuje přímo nad papírem nebo kartonem, do kterých vyřezává vzor podle zadané předlohy. V systémech s rozmítací . Páková řezačka REXEL ClassicCut CL4Ideální pro kancelář a vzdělávací nebo . Kvalitní páková hobby řezačka s komfortní a snadnou obsluhou díky značení místa řezu laserem. Umožňuje řez až 8-mi listů papíru najednou do formátu A3.


Dle našeho testování doporučujeme pouze na řezání papíru a nálepek a gravírování do dřeva. Ovládejte robota v programu mDrawBot nebo Benbox a vytvořte svá vlastní umělecká díla! Vypalovací laser pro XY-Plotter - řezání z papíru.


Papír je ideálním prostředkem pro laserové zpracování. Délka řezu 3mm (Aformát). Barva elementu určuje, jakou silou a jak rychle jej laser vyřeže. Při řezání materiálů na bázi papíru respektive dřeva dochází k jejich opálení, zejména v . Pravidelné akce a slevy na Řezačky na papír.


Průmyslová laserová řezačka schopná řezat kov. S řezačkami Dahle jsou řezy bezpečné a naprosto přesné. Přesná páková řezačka s laserovým naznačením řezu. Pro každé použití jsou k. Vhodná pro domácí kancelář nebo příležitostné použítí v kanceláři.


Rozměry kovové základové desky 460×1mm. Plastový bezpečnostní kryt nože. Na desce jsou naznačeny. Potřebujete-li ořezat menší formát papíru na přesné rozměry, . Kvalitní kolečková řezačka s pevnou kovovou základnou určena pro formát A4. Maximální tloušťka řezu mm.


Rotační nůž z nerezové tvrzené oceli. REXEL SmartCut CL4- páková řezačka - A3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky