pátek 15. listopadu 2019

Izotermická folie profi

Název produktu: IZOTERMICKÁ FOLIE PROFI - zlato-stříbrná pro opakované použití. Jedna izotermická folie , odpadkové pytle, vrstvy úplně mokrého oblečení a hodina pobytu venku? A samozřejmě tělo by mělo být mokré také.


Izotermická fólie - 1x 2cm. Protože kolem této fólie panuje obrovské množství mýtů a polopravd.

Dárky v tom vypadají docela profi. Proč by Alu- fólie neměla chybět v žádném batohu ani kapse? Vlastnosti izotermické fólie lze využít na zábaly celého těla v salonech a při wellness procedurách. Folie je z jedné strany stříbrná z druhé zlatá.


Lidi, co myslíte, šla by ta izotermická folie (nemám s ní pražádné zkušenosti) tou ochlazovací. Zdravotnická brašna Swissmed profi - s výbavou SPORT - profi. Něco informací co jsem zjistil při testovaní izotermické folie.


V sortimentu mívají kvalitní profi fólie od renomovaných firem.

Lifeguard Notfalltasche Profi II. Vakuové profi přísavky(sada) pro montáž spoilerů,prahů aj. FI sadu kusů vakuové přísavky. Materiál nepropustná ochranná vrstva. Profesionální zdravotnický batoh pro záchranáře a lékaře s Profi vybavením.


Folie GASTRO - Zobrazení - Katalog ( 4x obr. vedle sebe ). FORCLAZ IZOTERMICKÁ FÓLIE 300. Záchranářský batoh - vybavený Profi Plně vybavený profesionální záchranářský batoh. Lékárnička certifikovaná PROFI. Metalizovaná izolační fólie. Přelepení a fixace obvazu.


Zastavení tepenného krvácení. Výbava - SPORT Profi. DOSTUPNOST: Skladem Ks. Náplň do lékárničky - profi (kovovýroba,kovoobráběcí dílny).


Folie a froté rukavice i návleky na nohy jsou výborným pomocníkem pro dokonalý parafínový.

Stav Novinka Dárek Doprodej PROFI nákup Doporučujeme. Na kapse je umístěn široký reflexní pruh pro zvýšení viditelnosti za zhoršených podmínek (tma, kouř, mlha apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky