úterý 19. listopadu 2019

Tvrzené sklo huawei p9 lite

Tvrzené sklo huawei p9 lite

Kvalitní tvrzené sklo TopGlass na mobil Huawei PLite. Upozorňujeme, že mobilní telefon Huawei PLite má zaoblený displej, proto je tvrzené sklo záměrně . Pokud hledáte tvrzené sklo pro Váš Huawei PLite , jste tady správně. Snažíme se nabízet tvrzená ochranná skla od několika výrobců, abyste si mohli vybrat pro.


Tvrzené sklo huawei p9 lite

Odolné Smarty tvrzené sklo pro telefon Huawei PLite , které dokonale chrání displej telefonu. Inzerát tvrzené sklo Huawei Plite , Plite, Pv okrese Hlavní město Praha, cena 50Kč, od pest na Sbazar. Popis: P P PPlus, PNové Ochranné . Vysoce kvalitní tvrzené sklo Fixed o tloušťce mm pro maximální ochranu displeje Vašeho zařízení Huawei PLite.


Sklo má tvrdost 9H, vysokou citlivost . Chraňte si nejkřehčí část Vašeho telefonu Huawei PLite pomocí tvrzeného skla. Tvrzené sklo je velice odolné vůči poškození a poskytuje účinnou ochranu . Chraňte svůj displej tvrzeným sklem a dejte sbohem škrábancům. Posledních pár kusů za tuto cenu!


Tvrzené sklo huawei p9 lite

Ochranné tvrzené sklo FIXED určené pro displej mobilního telefonuHuawei PLite. Unikátní tvrzené sklo s extrémní tvrdostí 10H vám poskytne maximální ochranu před poškrábáním, poškozením i rozbitím vašeho displeje. Zaoblené hrany s obsahem karbonového vlákna okolo tohoto tvrzeného skla zajistí nerušený vzhled Vašeho telefonu. Temperované a tvrzené sklo je na displeji . Jeho tvrdost 9H znamená, že je třikrát silnější než běžná fólie. Novým trendem při vývoji telefonů je používat zakřivené sklo nad displejem.


Kvůli tomuto zakřivení není možné natáhnout rovné sklo až ke hranám telefonu . Výrobek má nejvyšší kvalitu . Díky oleofobní vrstvě . Tvrzená skla slouží k ochraně displeje mobilního telefonu. V současné době se jedná o nejlepší . Obrázky pro produkt FIXED . Do druhého dne u vás doma. Výhodné ceny ⭐ Vlastní sklady!


Tvrzené sklo huawei p9 lite

Speciální japonské tvrzené sklo 3D chrání displej Vašeho mobilního telefonu před poškozením a poškrábáním. Tvrdost skla 9H je mnohem vyšší než běžná . Tak právě pro Vás je určeno tvrzené ochranné sklo pro Huawei PLite Mini. Tento skleněný kryt displeje je neviditelný a již se nemusíte bát, že po aplikaci . Tvrzené ochranné sklo na mobil Huawei PLite Mini je nejlepší ochranou displeje před rozbitím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky