pondělí 18. listopadu 2019

Paštiky recepty

Paštiky recepty

Baleno v dárkové krabici. Datum spotřeby: minimálně měsíců od nákupu. Skladování: pokojová teplota, po otevření v lednici.


Paštiky recepty

Paté Serrano ( paštika serrano) . Hrubozrnně mletá paštika z vepřového masa a vepřových jater a brusinek. Vyvážená kombinace nejkvalitnějších surovin, výborná chuť s nasládlým. Les Comtes De Provence Terina sada 1x1ks dárkové balení.


Kuřecí paštiku s brusinkami. Letos budou jedlé dárky slané. Dárková sada obsahuje jednu láhev vína a paštiku. Druh vína i paštiky prosím upřesněte do poznámky. Víno vybírejte prosím v . Dárkové balení francouzských paštik potěší nejednoho gurmána.


Paštiky recepty

Lahodné paštiky , medové pochoutky, salámky a vína v elegantním dárkovém balení jistě splní vaše gurmánské očekávání. Luxusní paštika jako dárek pro může, kterým nikdy nic nezkazíte . Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Dárkový koš To nejlepší z masa a paštik Exclusive. Moderní, originální a praktický dárek pro milovníky masa a masových delikates. Vynikající poctivá domácí paštika z rodinné konzervárny Via Delicia.


Paštika králičí 130g. Hodnocení produktu:. Rozměry: 3x 2x 1mm. Složení: srnčí paštika , paštika. Pochutnat si na ní můžete už více než let.


Paštiky recepty

Ančovičková paštika – Skladem. Jedni je milují a ti druzí by je měli alespoň ochutnat. Zavařená vepřová krkovička – . Kachní paštika se zeleným pepřem 180g.


Reklamní firemní dárkové sady,jako vánoční dárky pro firmy, obchodní klienty a zaměstnance . Právě paštika ze zajíce, divočáka či jelena bývá docela výrazná, snese proto i stejně . Vymysleli jsme pro Vás balení hned 4ks Kapří paštiky. Francouzský dárkový koš se třemi kachními paštiky. Výborně skladné konzervy nejen na cesty. Krásný design a inovativní způsob .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky