pátek 29. listopadu 2019

Topný kabel samoregulační na potrubí 25w m

Samoregulační topný kabel pro ochranu potrubí před zamrzáním. Devi- pipeguard má povrchový povlak z polyolefinu, který je vysoce odolný vůči korozi a . Vhodný pro zemědělské aplikace a těžký průmysl. Jednožílový topný kabel 25W - délka metrů , který je pro větší odolnost obalený. Ochrana proti zamrzání topnými kabely 230V. Topná kabel je z dvoužilového kabelu, připojovací vodič o délce m je ukončen vidlicí.


Odporové topné kabely. Je nutné upozornit, že i při použití topného kabelu se potrubí musí vždy. Potrubí průměru G (DN 25), délka potrubí m , teplota prostředí -°C,.


Armatury, příruby a spojky pro potrubí. SAMOREGULAČNÍ TOPNÉ KABELY 36. Topné kabely mají robustní konstrukci, dvojitou izolaci, jeden. Topný kabel s vidlicí 230V.


Lze také použít pro ochranu proti zamrznutí rozměrných potrubí a tam, kde je . C prostředí EEX e II. Dvojžilový odporový topný kabel. Hefei Minco Heating Cable Co. Protimrazové na potrubí. Použitý topný kabel.


SR jsou univerzálně použitelné především na náročnější. Nízkoteplotní samoregulační topný kabel k ochraně potrubí před zamrzáním má.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky