středa 6. listopadu 2019

Dvířka staywell 755

Vhodné pro střední plemena psů do kg, barva hnědá. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vhodná pro kočky a psy s váhou do kg.


Omyvatelný, vyměnitelný flap, který přiléhá pomocí magnetu. Průchozí dvířka umožní vaší kočce . Interconnecting doors allow your cat or dog comfortable and free . Klasický flap s vnitřní bariérou. Klapka průhledná transparentní. Standardní obdélníková dvířka s hnědými rámy. Zablokování dvířek – nasunutím vyjímatelné neprůhledné hnědé plastové . Dvířka umožňují psovi . Hnědá plastová dvířka v imitaci dřeva s průhledným flapem do dřevěných či plastových dveří.


Výrobce: Plaček Pet Products s. Ve spodní části flapu je magnet, který zajistí . Plastová dvířka s průhledným pevným flapem. S funkcí zasouvací bariéry můžete ovšem dvířka kdykoliv zavřít. Tento pin objevil(a) Taťána Kořínková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Flap - vyměnitelná střední průhledná část dvířek. Určeno pro dvířka 74 7a 757.


Staywell Porta Grande Originale Cane kg. Hliníková dvířka 6ML vhodná pro psy s max. Uzavírání pomocí vnitřní, zasouvatelný bariéry. Pokud se vám původní flap . Prechodná dvierka umožnia vašej . Celková velikost: 32x24cm, velikost flapu: 23x26cm, velikost k . Jsou určeny pro střední psy do maximální výšky od břicha . Množství: Musíte přidat ks jako .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky