pátek 26. dubna 2019

Škrabka na led s rukavicí

Zamezuje prochladnutí ruky při čištění zamrzlého skla. Vnitřní strana rukavice s kožíškem. Sheron pro pohodlné odstraňování námrazy chrání vaše ruce před mrazem díky teplé rukavici rukavice s norským vzorem v červeném . Taky máš při škrábání obří ledové vrsty na čelním skle ruku jako rampouch? Se škrabkou s rukavicí a extrahřejivým vnitřkem, budeš .

Compass Škrabka na led s rukavicí. Rukavice je ke škrabce přivevněna, . Velmi odolná škrabka na okna s rukavicí. Barva: modrá rukavice a žlutá plastová škrabka Rozměr: 26x15cm.


Celý popis a technické parametry. Ostravě k vyzvednutí nebo odeslání. Odesíláno obvykle ihned. Cena s DPH v Kč: 6CZK.

Sklad: Skladom na predajni. Oproti běžným typům má škrabka rukavici s gumou, takže vám sníh a led nebudou padat zpět do rukavice. Materiál: Polyester a plast. Ať už preferujete polévku, salát, nebo vás zrovna honí mlsná na sladký dezert, tady je to pravé místo plné receptů pro každou příležitost.


Užívejte si život s chutí. CAR FACE je značka ve vlastnictví společnosti Auto Kelly. Popis: Prodám novou, nerozbalenou škrabku na led s rukavicí. Praktická škrabka na sklo s teplou rukavicí.


Už žádné zmrzlé ruce při odstraňování ledu z okna! Vaše cena bez DPH: 2Kč. Přidat toto zboží do. Colt s ochrannou polyesterovou rukavicí s vnitřní výstelkou. Kč, pouze na Promistry.


Doporučená technologie tisku: Sítotisk - . Napsat první hodnocení. Očistěte sklo bez zmrzlých rukou!

Sledovat tento produkt. Revoluce ve škrábání okna. Zebou vás ruce při škrábání okna? Kupte si škrabku okna s integrovanou rukavicí. Detailní popis produktu.


Soft-shellová rukavice se škrabkou na led. Název a popis: Škrabka na led s rukavicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky