čtvrtek 25. dubna 2019

Skrinka nad digestor 50 cm

Horní skříňka nad digestoř NORA vyrobená z kvalitního LTD. Korpus i dvířka jsou v barvě hruška. Barva skříňky je bílý mat a. REA ALFA - horní skříňka nad digestoř. Horní kuchyňská skříňka s dvířky otevíranými vzhůru (písty). Skříňka se umísťuje nad Vámi vybraný model digestoře.


Výběr barvy dvířek, korpusu, druhu frézování. Kuchyňská skříňka Accanto - díl horní nad digestoř. Použitý materiál je LDF v barvě třešně. Samotná skříňka je vhodná pro digestoře a sporáky s šířkou 50cm. Moderní sektorová kuchyňská linka LOTO je vyrobena v barevném provedení korpus: bílý spodní skříňky - dvířka dub latte horní skříňky - dvířka bílý.


Pri navrhovaní kuchyne nezabudnite na hornú skrinku pre digestor nad sporák. Horní výklopná skříňka nad digestoř Diana je již smontovaná. Horná kuchynská skrinka pre umiestnenie nad digestor z drevotriesky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vhodné umiestnenie nad digestor , dá sa použiť i do priestorov s nízkym stropom. Je vyrbená z kvalitného materiálu MDF. Vybavená je dvierkami. Jednotlivé skříňky můžete poskládat podle vašich potřeb a možností vaší . Plynové písty ve skříňkách s . Dvířko je výklopné směrem nahoru.


Sestava obsahuje: - korpusy v barvě JERSEY - dvířkovinu v barevném. Rustikální kuchyně, dub, 3+ 1cm. Spotřebiče: trouba + varná deska, digestoř , myčka, vestavěná lednice. Dále koupelnové umyvadlo, digestoř , plynové topidla a ohřívač vody.


PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ A ODBĚRU VÍCE KUSŮ SLEVA!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky