středa 17. dubna 2019

Interiérové dveře masiv dub

Budějovice, cena 290Kč, od TU -na Sbazar. Popis: Nový ,nepoužitý, původní balení. Osobní převzetí v čb, . Praktická campingová jídelní souprava z kvalitního nerezu.


Klasický nerezový ešus vhodný na tábory a do kempu.

Hrnce Levné hrnce Hrnce z Vše na vaření Šedé hrnce. Variant price modifier: Price with VAT : 3CZK. Original price: 3CZK. Lehký materiál, jednoduchá údržba.


Produkt není dostupný online. Sada se skládá z velkého a malého ešusu s uchem a . Výhodou nerezu je pěkný vzhled a zdravotní neutrálnost. Povrch vně leštěný a uvnitř broušený.

Klasické, generacemi prověřené nádobí v provedení nerez. Vyrobeno z kvalitního nerezu, česká výroba. Jídelní sada obsahující ešusy a víko. Ešus nerezový 3-dílný ALB.


ParametryPřidat do porovnání. Třídílný ešus z nerezové oceli se skládá z velké (L) a menší (L) mísy a víka, které může posloužit jako pánev. Veškeré informace o produktu.


Nerezové nádobí má řadu výho je odolnější . Vhodné příslušenství. Outdoorová nerezová miska alebo ešus na ohřev vody, vaření čaje či polévek. Miska s objemem 500ml obsahuje úchyty pro pohodlné přesouvání horkých . EŠUS NEREZOVÝ , TŘÍDÍLNÝ.


Kód produktu: ME-MEN-SS- . Rozměr balení: 1x mm. Klasická třídílná sada kempingového nádobí z nerez oceli. VAR - ešus nerezový trojdílný.

Zobrazit podrobnější popis . Obě nádoby mají sklopné rukojeti. Poklice se může použít též jako . Kč (Cena bez DPH: 15Kč).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky