pondělí 29. dubna 2019

Nábytkové úchytky rustikální

Nabízíme různé druhy úchytek: knopky, úchytky madlo, nábytkové kování, nábytkové úchytky , úchytky na kuchyňskou linku, rustikální úchytky, barevné úchytky. Kabelové průchodky, lišty a sokly. Zde naleznete rustikální úchytky, knopky, podložky, panty, klíče pro Váš nábytek. Tyto úchytky i věšáky se hodí například pro interiéry v rustikálním , vintage, venkovském i zámeckém stylu.


Nábytková úchytka kov rozteč vrtání šroubků mm.

Váš dodavatel nábytkového kování! Rozměry úchytky naleznete v popisu. Součásti dodávky jsou i šroubky pro montáž. Rustikalni uchytka hrazda Rustik starostribro LooMAH.


Hledáte nábytkové úchytky rustikální ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Rustikální nábytkové úchytky - dáváme přednost těm, které jsou něčím zvláštní, lze u nich vidět patinu, rez nebo nevšední tvar. Cílem je dodat nábytku retro .

Restaurujete staré skříně po babičce? Výměna kování dokáže udělat zázraky. Nahraďte staré úchytky například porcelánovými knopkami v retro nebo vintage . V této kategorii Vám nabízíme úchytky rustikální a porcelánové. Jde o úchytky s roztečí šroubů 96mm a 128mm.


Dále jsou zde zastoupeny i knopky. V naší kolekci naleznete úchytky moderní následující poslední trendy, klasické úchytky pro decentní interiéry, ale vyberou si také příznivci rustikálního či . Inzerát Rustikální úchytky v okrese České Budějovice, cena 200Kč, od FilipHajnyna Sbazar. Popis: Prodám zcela nové úchytky na nábytek. Pohledové nábytkové kování čelní.


Moderní úchytky rustikální povrch. Celkem nalezeno produktů: 25. Dodání do měsíce ().


Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, . Keramická nábytková úchytka -krémový podklad s černým vzorem. Vhodná na moderní i rustikální.

Vaše cena: 5Kč . CHYTY, VĚŠÁKY,hrazdy, dlouhé úchytky ,kovové knopky,kovové úchyty ,retro,. Image, Úchytka nábytková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky