pondělí 29. dubna 2019

Asfaltový penetrační nátěr na beton

Jako podklad pro asfaltový penetrační lak je vhodný beton , omítka, zdivo, eternit, ocelové a plechové prvky, lepenky a podobné materiály na bitumenové bázi, . Pro aplikaci se používají nátěrové. Například asfaltový penetrační lak slouží k penetraci základových desek a. Vhodná je aplikace nejenom na dřevěné pražce, ale i na ploty, hrazení, beton a další dřevěné prvky nad zemským povrchem. Po zaschnutí je nátěr ekologický, . Vysoce odolný nátěr na asfaltové bázi, určený pro ochranu veškerých.

Hledáte sortiment Nátěr ? Zajímá vás Nátěr penetrační nebo obecně Nátěr do. Použití - Jako roztok určený pro penetrační nátěry betonových a ocelových podkladů,. PENETRAL ALP má po odpaření rozpouštědla (lakový benzín) dobrou přilnavost ke všem stavebním podkladům ( betonu , kovu, zdivu apod.). Nátěr je odolný vůči vodě, slabým kyselinám a zásadám.


Po odpaření rozpouštědla začíná vynikající přilnavost ke všem stavebním podkladům jako je například beton , kov, zdivu, atd. Bornit - Bitugrund univerzální asfaltový penetrační nátěr - sud 200l. Penetrační nátěr není vhodný jako . Proniká hluboko do podkladu.

PARAMO - asfaltové výrobky - organické. Jednosložkový penetrační nátěr vhodný na všechny typy běžných podkladů včetně. VEDAG - asfaltový podkladní nátěr pro vnější použití na suchý podklad. Polypropylenová vlákna do betonu mm výztuž 9g FIBRIBET. Tento penetrační povlak je schopen nivelovat mikrotrhliny v podkladu.


Já vždy používám asfaltové penetrační laky. Druh podkladu: Beton , omítky . Vnikají hluboko do pórů podkladu a. Při práci s penetračním nátěrem byste ale měli mít na paměti následující zásady. Jedná se o asfaltovou směs, která je upravená syntetickým kaučukem se speciálními přísadami, které umožňují hlubokou penetraci podkladu. Bauder Burkolit V penetrace se aplikuje na celý povrch podkladu válečkem, štětcem nebo . Lak asfaltový na beton , izolační nátěr proti vlhkosti.


MPa: beton , dřevo, ocel. Asfaltový základní nátěr je kombinací asfaltu a. Elastická bitúmenová hmota mierne modifikovaná syntetickým kaučukom, obsahuje chemické prísady umožňujúce hlbokú penetráciu a použitie pri mierne. Použití: k penetraci suchých a očištěných podkladů pod asfaltové izolační krytiny a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky